kittty

Alla inlägg under juli 2011

Av Kitty Gustafsson - 31 juli 2011 13:24

Idag har vovven och jag varit nere i båthamnen och kolalt på båtarna! Mest gick vi dit för att vi, eller jag ;) Visste att det var en stor båt på besök i Halmstad. En av de riktiga lyxyachterna, Virbrant Curiosity!


http://www.superyachttimes.com/yachts/details/172/


Ingen dålig båt! Och tro mig den är finare i verkligenheten än på bild! ;)

Besättningen höll på att polera upp henne, båten alltså ;) Och jag som redan tyckte att hon blänkte så fint! :D


Vi har även hunnit med att kolla på en film idag, jag har fastnat för action film just nu, igårkväll såg jag Sniper och Sniper 2, och ja, imorse var det dags för Sniper 3 ;)


Nu måste jag springa ut med hunden sen ska jag ta mig till jobbet! Börjar bli ont om tid! Hej svejs!


Av Kitty Gustafsson - 30 juli 2011 16:57

Nu är det full rulle på jobbfronten igen! Så skönt att vara frisk igen, det var en pres! ;) Har haft två bra dagar på jobbet, även om jag inte är på topp just nu iaf, man kan ju inte alltid tycka att allt är roligt, vissa saker måste man bara göra! Har haft en oootroligt lugn dag på jobbet! Har jobbat med trevlit folk, när det är lugnt på jobbet hinner man lära känna sin kollegor bättre, det är alltid trevligt! :)


Det är typ hur varmt som helst, vädervisaren säger att det är 60% luftfuktighet och 25.2 grader varmt ute, det känns som 28grader varmt och 100% luftfuktighet! Man blir ju helsvett bara av att tänka tanken att man ska göra något! :) Hund och jag har precis kommit in från en härlig promenad! Var inte sugen på något längre idag när jag gick iväg, men det blev 1h trots allt, lagom långt i det här vädret helt enkelt! :)

Hunden fick jobba lite extra och jaga ett par långbollar! Nu är han med trött, och varm!! Han hade gärna svalkat av sig i nissan men jag orkar inte bada hunden idag också så han fick avstå! ;) Ska slappa lite i min datastol och surfa runt lite, sen ska jag laga mat och titta på en film! Hade tänkt dra ner mer tapeter idag, meeen jag har ju inte brottom så jag gör det en annan dag! ;) Var ju ändå uppe 05.30 idag, och jobbade kväll igår, och ja då blir de inte många timmars sömn... Så jag är trött :P Och man ska göra grejer när det är kul och känner för det! Det går mycket lättare då! Förutom sånt man måste göra oavsett humör... :))


Känns som ett ovettigt inlägg men ni är säkert några som blir glada för att jag skriver en rad eller två idag ;) Finaste vovven och ja! Tränar inför agilityhösten! ;)


K&T  

Av Kitty Gustafsson - 28 juli 2011 18:46

Från gårdagen, grillning vid havet med Eva-Karin och doggsen! :)


                       

Av Kitty Gustafsson - 28 juli 2011 11:24

Kom snart tillbaka! :)



Återigen vilken dag vi i alla fall fick trots en del magproblem innan, och tassproblem under våra planerade dagar! :) De kommer förhoppningsvis många fler trevliga dagar tillsammans!   

Av Kitty Gustafsson - 27 juli 2011 23:00

Åkte hem till Blekinge i måndags kväll, magen fortsatta vara ett kaos och fick återfall och det blev bättre och värre igen! MEN när jag väl hade satt mig i bilen, vilket jag knappt vågade göra, tänk om det blev akut :P kom jag hem och det blev genast mycket bättre, kände mig ju dum, familjen kan ju knappt tro att jag varit sjuk, men på kvällen och igår kom det ändå tillbaka, men fåtaligt så nu räknar jag mig som pigg och glad igen! Även om man ska återhämta sig lite efter de tuffa dagarna :/ Texas däremot fortsätter ha diarrér. Men han är pigg, och till och från är även hans mage okej. Idag på morgonen åkte jag tillbaka till Halmstad i alla fall! Det var planerat sedan länge att Eva-Karin och doggsen skulle komma på besök, men det blev ju först uppskjutet från tisdagen och det var länge oklart om vi skulle ses idag också men så blev det! Och det var en himmla tur för vi har haft en fantastisk dag! Först picknick vid en sjö, hundarna simmade fritt, Texas lite för fritt, slutade med vovve i långlina och träna inkallning, samt ej "äta" vattnet. Vi bråkade lite... Sedan handlade vi lite igen och efter det åkte vi ner till hundstranden! Tycker det är så häftigt att vi har en hundstrand! Som EKG sa, de ända som var där var glada motionärer och livsnjutare! Det var så lugnt och härligt, till och från var vi i stort sett själva på en kilometer lång sandstrand! Vi badade alla 5, och det var en härlig simtur vi fick! Jag glömde handduken men jag självtorkade på land utan att frysa alls, klockan 19 en onsdagkväll! Fantastiskt! :D

Efter bad och bus med vovvarna, och lite fotografering så tände vi grillen och åt grillade hamburgare! Åh vilken dag vi har haft!!!!


Texas och Lotta, finns inga så fina som dom tillsammans <3


När vi kom hem blev alla vovvarna avbadade! Saltvatten är ju inte det bästa för deras hudar. Upptäckte då en svullnad mellan ena tån på Lottas tass, så imorgon blir det veterinärbesök på ett eller annat sätt... :( Har vi otur så får vårt trevliga sällskap bege sig hemmåt redan imorgon :( Annars stannar de tills fredag! Vi hoppas allihop att det löser sig så att de kan stanna!! De vill vi!! :)


God natt gott folk!

Av Kitty Gustafsson - 24 juli 2011 20:30

usch och fy för den gångna natten! När klockan var 07.00 då ville jag inte mer, var nog nere så långt i botten man kan vara... Och det tog aldrig slut! Texas ville ut 3 gånger inatt, och det blev ju inte bättre av att jag var uppe varannan timme, klart han vaknar och med vill ut då... :/ Nästan skrattretande att vi blir sjuka samtidigt, men inte särskilt smidigt... :S

Under eftermiddagen har det lugnat sig lite, båda två känns lite piggare och lite lugnare magar men jag fasar redan för natten! Jag hoppas den blir lugn! Hela dagen har vi legat och tittat på tv, mest golf, haha jag har aldrig sett golf tidigare och idag lyckades jag titta i 3,5h! Det är min bros fel bara för att han har börjat skjuta lite boll ;) Och sen var det ju extra kul att en svensk vann i blåsten! Bra jobbat liksom! :D Jag hade inte fått en ända boll dit jag hade velat idag, det kan jag lova ;)


Utan soffa som vi kan ligga och gosa ner oss i har vi gjort det bästa möjliga med en madrass :) Men det vet ni ju! Vi har det ganksa mysigt på golvnivå :)


Texas har börjat få små portioner mat idag, sista gången han ville ut nu vid 20-tiden var det knappt något synligt blod och det rann inte ut bara, det är ju alltid nåt :/ Hoppas det har vänt!!! Jag blir hemma imorgon med i alla fall. Behöver vila, och magen behöver bli bra, kan ju inte riskera att smitta någon patient, eller personal! Undra vad det är jag drabbat av :/ Ingen kräkning, bara nr2, men så det räcker och blir över :S


Klockan 21 börjar nästa film! Casanova blir det, sen ska vi gå och sova! Konstigt att man kan vara trött efter att ha legat ner och tittat på tv en hel dag, men det är jag och jag hoppas vi får sova gott!!


Tack lilla mamma för att du är redo att komma och hjälpa oss! Bara det känns bra att veta! Men vi klarar nog ut det här med :) Denna gången i alla fall! :)


K&T  

Av Kitty Gustafsson - 23 juli 2011 19:09

Morgonen var inte den bästa för någon av oss, min mage var lika kass osm Texas, men envis som man är så tror man att det ska bli bättre, jobba ska man ju. Åkte och lämnade vovven hos Johanna, så ottoligt snällt av henne att vilja passa min sjuka hund! Åkte till jobbet och tog en rapport, sen sa de bara poff, sprang till toan, illamående och en mage som inte mår alls bra. Jag kunde bara konstatera att jag aldrig skulle kunna ta hand om mina patienter :( Ledsen och besviken meddelade jag mina kollegor som givetvis förstod och körde hem mig! Men usch va jobbigt det är och lämna jobbet så där, vet ju att det inte kommer bli lätt utan mig... men som pappa sa, det har ju hänt förr och vad ska man göra när man är sjuk!? Kan säga att det var tur at tjag åkte hem för hann inte mer än in innan det var dags igen. Nu har det varit lugnt ett tag men fy va dåligt man mår :S Vovven har också fortsatta diarrér, med blod :( Ingen ide att åka till veterinären än, de kommer ändå bara skicka hem oss på diet råd och avvakta. Vi springer in och ut med jämna mellanrum båda två... Härligt vi har det.. NOT! Bestämde med jobbet att jag blir hemma imorgon med, dummt att stå där imorgon och få gå hem efter 1h, då är det bättre att någon ersätter mig. Och jag får tid på mig att må bättre, det kan behövas, bläää


Började precis ösregna, en sådan där riktig åskskur, hoppas vovven inte vill ut än på ett tag ;) Men nöden har ju ingen lag.. Vi får väl se :)


Go kväll!

Av Kitty Gustafsson - 23 juli 2011 10:55

Igår hade ju vovven lite diarré. Det var inte så farligt, mest lös i magen och vi var inte ute så många gånger på dagen. Dessutom började avföringen fasta till sig på kvällen så vovven fick en mindre portion kvällsmat. Inatt så kräktes han och vi fick gå ut mitt i natten också, då var det diarré form igen... Nu vid 10-tiden var det dags igen och då var det även blodigt :( Stackars lilla vovven, idag blir det ingen mat... Och nu visar det sig att jag också fått kass mage. Vet inte vad det beror på men det är en liten sjukstuga idag. Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka jobba ändå, vet hur svårt det är att få in folk och jag har inte ont i magen eller något illamående så gissar inte på någon magsjuka. Har fixat så vovven får komma ut någon gång medans jag jobbar. Hoppas det räcker! Det värsta om det händer en olycka är inte olyckan utan min hund som kommer vara helt förtvivlad över att ha gjort det inne :(


De problemen har vi medans det som drabbat Norge inte går att förstå! Det är många drabbade och saknade människor idag!


Var rädda om varandra!!

K&T

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards