kittty

Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Kitty Gustafsson - 27 juli 2011 23:00

Åkte hem till Blekinge i måndags kväll, magen fortsatta vara ett kaos och fick återfall och det blev bättre och värre igen! MEN när jag väl hade satt mig i bilen, vilket jag knappt vågade göra, tänk om det blev akut :P kom jag hem och det blev genast mycket bättre, kände mig ju dum, familjen kan ju knappt tro att jag varit sjuk, men på kvällen och igår kom det ändå tillbaka, men fåtaligt så nu räknar jag mig som pigg och glad igen! Även om man ska återhämta sig lite efter de tuffa dagarna :/ Texas däremot fortsätter ha diarrér. Men han är pigg, och till och från är även hans mage okej. Idag på morgonen åkte jag tillbaka till Halmstad i alla fall! Det var planerat sedan länge att Eva-Karin och doggsen skulle komma på besök, men det blev ju först uppskjutet från tisdagen och det var länge oklart om vi skulle ses idag också men så blev det! Och det var en himmla tur för vi har haft en fantastisk dag! Först picknick vid en sjö, hundarna simmade fritt, Texas lite för fritt, slutade med vovve i långlina och träna inkallning, samt ej "äta" vattnet. Vi bråkade lite... Sedan handlade vi lite igen och efter det åkte vi ner till hundstranden! Tycker det är så häftigt att vi har en hundstrand! Som EKG sa, de ända som var där var glada motionärer och livsnjutare! Det var så lugnt och härligt, till och från var vi i stort sett själva på en kilometer lång sandstrand! Vi badade alla 5, och det var en härlig simtur vi fick! Jag glömde handduken men jag självtorkade på land utan att frysa alls, klockan 19 en onsdagkväll! Fantastiskt! :D

Efter bad och bus med vovvarna, och lite fotografering så tände vi grillen och åt grillade hamburgare! Åh vilken dag vi har haft!!!!


Texas och Lotta, finns inga så fina som dom tillsammans <3


När vi kom hem blev alla vovvarna avbadade! Saltvatten är ju inte det bästa för deras hudar. Upptäckte då en svullnad mellan ena tån på Lottas tass, så imorgon blir det veterinärbesök på ett eller annat sätt... :( Har vi otur så får vårt trevliga sällskap bege sig hemmåt redan imorgon :( Annars stannar de tills fredag! Vi hoppas allihop att det löser sig så att de kan stanna!! De vill vi!! :)


God natt gott folk!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards