kittty

Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Kitty Gustafsson - 13 juli 2011 20:55

Ikväll har jag lämnat mamma vid tåget, hon har varit här oss mig och Texas ända sedan söndagskväll! Hon kom medans jag var och jobbade natt. När jag kom hem 07.30 på måndag morgonen bytte vi plats i sängen, hon gick upp och jag gick och lade mig! :) När jag vaknade roade vi oss lite innan jag sov lite mer och sedan drog till jobbet vid 21-tiden. Har alltså jobbat två nätter på sjukhuset och det gick jättebra! Nu har jag inga mer planerade och det känns helt okej! Man lär sig faktiskt lite mer på dagpassen! :)


Igår och idag har vi shopat! Och det har vi gjort riktigt bra! :) Har hittat sånt där som bara känns så prefekt! Blommor till balkongen + en lykta, lite nya kläder, byrå till sovrummet, plus ett matchande nattduksbord! Bara pappas och mitt jobb kvar med att tapetsera om sovrummet! ;) Då kommer det bli så fruktansvärt bra! :D Byrån kommer hem någon gång i augusti!



 

Har även hittat en soffa! Vi gick in på Em möbler och den bara stod där! Precis innanför dörren och väntade på mig! Den är helt fantastisk, den är lite stor och det kostar ju alltid lite mer pengar när man ska köpa soffa så jag har inte köpt den än men jag är allvarligt talat ganska såld på den ;) Det blir nog den vart det lider... ;)


Så här ser den ut! :)  

  


Och Evve har hittat en cockervalp, måste bara visa den! Han är så söt!


 

Han kommer från kennel Cockett och det är där bilden är lånad! 3 veckor nu! Tänk va söt han kommer bli ;) Undra om han är bra på agility ;)

http://www.kennelcockett.se/



Ha en bra dag imorgon!

Jag ska jobba kväll, och på fredag efter middag åker jag till mitt gudbarn, Bella! Ska tillbringa helgen med henne och hennes familj i Jönköping! :D


Hej då!!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards