kittty

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Kitty Gustafsson - 19 juli 2011 20:59

Har inte särskilt långt till jobbet men har ofta hittat en anledning till att inte ta cykeln till jobbet, det kanske börjar regna, det har blivit lite luft i däcket, för trött, har inte lust, ja man kan komma på mycket! Men en del gånger har jag cyklat och denna veckan jobbar jag väldigt mycket så jag bestämde mig för att ha en cykelvecka för att skona min guldiga! (det är ju inte bra för bilar att bara köra korta sträckor). Cyklade igår och det gick toppen, det känns oftast väldigt bra att cykla hem från jobbet och få lite frisk luft och tänka lite på annat. Och det går snabbare än att ta bilen :P Så idag när jag gick ut 06.30, med cykelnyckeln för att cykla till jobbet, då hittar jag cykeln helt utan luft i bakdäcket = PUNKTERING! Orka!!! :P Det kan inte vara meningen att jag ska cykla! Måste kört på något igår när jag cyklade hem.. Och jag har inte verktygen för att laga punka så NÄR ska jag nu börja cykla? Kan ju inte ens få cykeln till en verkstad, den går omöjligt in i buren och gå med den går ju inte, den rullar ju på plåtfäljen... Alltså är ända hoppet att jag kan fixa det själv, och det kan jag nog, bara jag köper hem rätt utrustning! Jag tror i alla fall att jag tar bilen denna veckan ;) Gör ju inget annat än och jobbar..! :)


När jag åkte hem från jobbet idag fick jag i alla fall en väldig lust att riva ner tapeten i sovrummet. Har ju köpt en ny fin byrå att ha där inne, den kommer i agusti och tänk va kul det skulle vara och sätta in den i ett nyfixat sovrum!! :D Var och drog lite i tapeten ikväll, den lossnar ändå hyfsat lätt, är en strukturtapet så det är inte allt det går som en dans på rosoer att få ner en sådan, men jag tror detta kan gå! :D Så vem vet, imorgon kanske tapeten i sovrummet ligger i en sopsäck :P När den nya kan komma upp blir en annan femma ;) Måste ju spackla först! :D och slipa... Paaaaaappa!! :D


I alla fall så är inte livet lika hopplöst idag! Kanske finns hopp för mig med!


Men jag saknar min bästis Eva-Karin och vovvarna! En sådan vän vill man inte vara utan! Liksom svårt att hitta en ny :P


Nu ska jag hämta tvätten! Sen ska jag nog sova faktiskt! Klockan ringer 05.30 både imorgon och nästa morgon, och imorse... hur tänkte dem då ;) Så vi checkar ut nu jag och bästaste T! Han har vila idag :P Men jag tror inte han behövde det, men han fick det ändå, för jag behövde det ;)


Hej då! :)


En bild från en underbar helg! Hade det fantastiskt bra i Molkom med bästaste vännen och vovvarna! :)



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards