kittty

Alla inlägg den 22 juli 2011

Av Kitty Gustafsson - 22 juli 2011 13:21

Varit på en blöt promenad med vovven, med oss på promenaden hade vi också Ingela och vovven Daisy! Jättetrevligt med sällskap på promenaden! Hoppas vi kan få till fler sådana! :) Men det var blött, varmt och kladdigt, det har inte regnat en droppe men kan det vara 110% luftfuktighet så är det de idag! På det så är det nästan 26 grader varmt... Puh! :) Inte konstigt att man är svettig!


  

Igår hade jag och vovven en mysig kväll på madrassen i vardagsrummet, vi har ju ingen soffa så man får ta det man har ;) Men det funkar okej! Åt god mat och tittade på film! Till efterrätt hade vi en milkshake ā la skogsbärsmak! Mycket gott! Kankse skulle ta en sån i värmen idag och svalka sig med ;)


 

Idag är min enda lediga dag denna veckan! På det väntar 4 arbetsdagar innan jag får vara ledig två dagar nästa vecka! De dagarna planeras spenderas på bästa sätt med bästa kompisen på besök! Idag började dagen ute på balkongen med varma smörgåsar och det finaste sällskapet! Mitt hjärta!! :)



Nu ska jag ut och laga punktering! Det får nog bli till att ta med endast däcket till cykeldoktron... Får ju inte plats med cykeln i bilen och ska jag byta själv har jag inget sätt att pumpa upp det nya däcket på :P Av med däcket ska väl gå bra! Frågan är om jag får på det sen ;)


Dumma platta däck :(


Ha en bra fredag! Vi ska ha filmkväll ikväll också! ;)


Hej svejs! 

       

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards