kittty

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Kitty Gustafsson - 8 juli 2011 11:27

Först loppet var ett agilitylopp. Jag och Texas nollade och vi fick vår första pinne! Tjoho!



Andra loppet var ett hopplopp. Här var det en lite klurigare bana och inte en typisk Kitty och Texas bana. Jag trasslade till det vi slalomingen, och Texas rev ett hinder ;) 10 fel och 1.39sek tidsfel... Man har inte råd att trassla till det när det inte går så fort för övrigt ;) Men det var 25 grader varmt och jag hade en taggad vovve så vi är nöjda! Vi diskade ju oss inte! Det har vi ju gjort på alla vårens tävlingar annars ;)



  

På denna tävlingen fanns det chans till ett hopplopp till och den tog vi såklart!

Vovven var fortfarande laddad men det kändes att han var trött nu, värmen och tvålopp i kroppen, då får man vara lite seg ;) Tyvärr tappade han fokus efter en tunnelutgång och sprang och tittade in i ett tält som stod utanför banan. Jag kunde inte bestämma mig för hur mycket jag skulle kalla på honom heller för trodde han såg hindret och då ville jag inte ställa till med en vägran. Tyvärr sprang han förbi hindret... Det blev alltså 5 fel men annars ett mycket bra 3:e lopp! Men det hade smakat bra med två pinnar på en tävling ;) Haha! :P



   

Storasyster kom och tittade på oss och hjälpte till att filma! Tusen tack! Och tänk va kul att du fick vara med när vi tog vår första pinne! Nu vill vi ha fler! :D


Ha en bra dag! :) Det har vi! :D

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards