kittty

Alla inlägg under november 2011

Av Kitty Gustafsson - 8 november 2011 17:11

Idag kunde jag ha skrivit ett långt deprimerande inlägg om hur jobbig den här dagen har varit, hur lite jag har sovit inatt och hur jag har slitit ihjäl mig på jobbet bara för att jag är jag och att jag har ont i örat bara för att telefonen har ringt hela dagen... Men jag tror jag lämnar det där och åker till klubben med bästaste lilla vännen för att träna med Elin och hennes vovvar Älva och Lyn. Vi får väl se vad hon har hittat på för övning idag! Och om det blir några fler som kommer, det vet man aldrig! Nu är det mindre än 10 dagar till min fina lilla valp kommer <3


Hej dååå!!

Av Kitty Gustafsson - 6 november 2011 19:46

I fredags kom mamma på besök! Det känns verkligen som att det var det jag behövde! På kvällen fixade vi och provade senaste nytt från Tupperware som mamma precis har börjat sälja! Vi gjorde kola, teddekaka och chokladbitar, vi hackade, vispade och skummade! På lördagen ahde vi "Öppethus" i Kvarterslokalen här på Landfästet! Jag hade satt upp lappar i området och det var ett 12-15tal som tittade in! Mycket trevligt och ett alldeles perfekt tillfälle för mamma att lära sig mer om alla sina burkar och jag fick träffa lite nytt folk i grannhusen! På kvällen var vi helt slut båda två och vi somnade både två i min NYA SOFFA!!! För i fredags flyttade det faktiskt in en soffa! Tro det eller ej, tog 5månader men ack så bra det blev! Man kan säga att jag väntade tills jag hittade vad jag sökte! ;) Det är helt fantastikt att kunna slå sig ner och bara slappa! Har saknat det lite tror jag ;)


Idag gav mig mamma den knuffen som behövdes för att det skulle röjas undan lite i lägenheten, det har varit lite små kaos ett tag, grejer överallt men det tog oss inte lång tid att få ordning på allt! Nu är det fantastikt fint här hemma och ett besök av mamma var verkligen det jag behövde, på mer än ett sätt! Tack mamma för en underbar helg!!! :)


Texas och jag har varit ute 1h i skogen. Det var jätteskönt att bara komma ut och gå! Vi gick i lövskogen och Ojj va löv det var! Någon hade gjort upp lövhögar på gångvägen så vi hoppade över dem! :) 


Tindra har även blivit med en säng idag! Mamma köpte en gång i tiden Texas valpsäng och idag köpte hon hundbädd nummer två, till Tindra


Texas har hittat sin plats i soffan! Han tycker också om den väldigt mycket! :)


Texas på lövpromenad idag! Härlig men varm höst vi har! :)


Valpens nya säng, lite leksaker och ett halsband, japp nu är vi redo!!! :D 11 dagar kvar!!!  

Av Kitty Gustafsson - 4 november 2011 13:49

Igår var finaste valpen 6 veckor!!! NU närmar det sig! Längtar efter dig!!!


Tindra!!!


Syskonkärlek! (Syster Elita och Tindra)

Av Kitty Gustafsson - 3 november 2011 20:01

Vi har ju tränat på att halta ett tag jag och lilla hund, har inte tränat så seriöst men ändå någorlunda regelbundet.

Filmade honom idag, kan inte låta bli att dela med mig av mitt flum! Han viftar så mycket på svansen när han hoppar, kanske därför han tappar balansen ;) Och sen är han ju ganska ezxtrem i sina rörelser, inget är någonsin normalt med den hunden! Allt eller inget! Älskar min hund, älskar att han älskar att träna med mig och lära sig nya saker!


Ta filmen med en nypa salt! :O) 


Snart dags att bege sig mot jobbet!

Ledig ända tills måndag eftermiddag efter den här natten! Och imorgon kommer världens bästa mamma på besök! :D

OCH jag kanske blir med soffa i helgen! :D Hoppas kan man ju! :D


Hej svejs!

Av Kitty Gustafsson - 2 november 2011 18:53

Ikväll har jag och vovven klickat lite igen! Ett kanonbra klickerpass! Min lilla vovve är en riktigt klok vovve för er som inte visste det ;) Eller så kanske det är jag som håller måttet som hundtränare? ;) KUL ÄR DET I ALLA FALL!!!

Haltandet har fått vila ett par klickerpass, vi har fastnat i två haltningar, idag tog vi tag i det igen och vips hade vi fyra haltningar! Paus är inte fel ibland alltså! Förutom att halta har vi fortsatt med kroppskontroll övningar, stå på hinken, fyra tassar i en skål, gå runt hinken med två ben på och två av...! Det finns mycket man kan göra med en hink ;) Och det roligaste av allt är att det syns så väl att Texas vet att han har en baktassar nu! Det visste han minsann inte tidigare! ;) Jag skrev väl det att han lyft på dem när jag torkade honom i duschen en dag? Det har han aldrgi gjort förut!! Han lyfte dem lika naturligt som han lyfter sina framtassar när jag torkar dem! Tjoho snart 8år gammal och fått två tassar till! Inte dåligt! :D


Första jobbkvällen igår på två månader gick toppen! Det är lite mer att göra än på natten (bortsett från vissa nätter då) och det är ganksa kul faktiskt! Trevligt att träffa fler kollegor! Även om jag redan saknar att jobba med mina två!

En sak är säker och det är att jag hade tur som fick jobb på avdelning 61! Känns allverligt talat som att det inte finns en bättre avdelning än den just nu! Tycker om er alla så mycket där!!!


Förövrigt går tiden till Tindra ska flytta hem frustrerande långsamt!!! JAG LÄNGTAR!!! Vill pus och gosa och leka och träna med den lilla valpen! Det är en riktigt go liten valp som ska flytta hem hit, hon känns som en valp som tycker om närkontakt och mys, precis som sin mamma Kate! Kate hade helst velat sitta i knäet hela tiden när man är och hälsar på valparna! <3 Myyyysigt!!! Imorgon är det två veckor kvar!!! Och hon har redan fått en plats i headern som ni ser! :D Jag kunde inte låta bli! ;) Tror jag är redo för valpen nu!!! Det ända som saknas är en säng till, tror inte att Texas uppskattar en sovkompis i sin säng på nätterna ;) Har bara en känsla av det... Men jag har lite svårt att bestämma mig vad hon ska få att sova i, ett tag kommer hon nog få sova i sin bur, så jag kan sova gott om inte annat ;) Texas sov aldrig i bur när han var liten, vi får känna efter vad det är för liten krabbat som ska flytta in helt enkelt! Kan ju inte skriva ett inlägg utan att dra upp valpen, som ni säkert förstår så är det en dröm som går i uppfyllelse! EN till! För Texas är och kommer alltid att vara bland de största drömmarna man kan ha, min första dröm, min drömhund <3


     

Han tog inte så stor plats i sin valpsäng när han flyttade hem, idag passar den fint och det är absoluta favoritstället när vi är hemma i Blekinge!


           

Av Kitty Gustafsson - 1 november 2011 12:56

Har sökt lite kurser till våren och de var tvugna att få se mitt bevis om sjuksköterske legitimation, man måste skicka in en vidimerad kopia och då får man gå till exempelvis arbetsförmedlingen för att få det gjort! Men sånna grejer skjuter jag gänra på, hur kul är det liksom? ;) Men idag är det Fixat och klart! Det var 15personer som satt och väntade på att få träffa en handläggare, åh puh tänkte jag hoppas jag slipper vänta i den kön... (Är glad att jag inte är arbetslös!!!) Damen i informationen hjälpte mig utan problem! Snabbt och lätt, man ska bara göra det! Så nu har jag postat kuveret så får vi se i mitten på December om jag kommer in!


Efter mitt lilla ärende åkte jag och hunden till brukshundklubben och tränade agility, det var väl i alla fall 1 vecka sedan nu :D Och det gick bra! Lekutvecklingen går kanon! Han kampar till och med på agilityplanen nu, med godis eller utan godis! Duktiga lilla hunden! Det var tryck under tassarna också! I en kurva så halkade han, mitt hjärta stannade innan det insåg att han var okej! Usch jag vill inte ha en hund med en skada i ett ben eller rygg!!! Efter det så gick vi av oss på en härlig promenad sen tränade vi inte mer, jag fick nog! Puh! Nu ska jag snart till jobbet! Vet inte om jag kommer ihåg hur man gör när man jobbar kväll men det blir nog bra ;) Så svårt kan det ju inte vara :P FÅr väl fråga någon om jag har glömt något ;) Känner mig trött i huvud och kropp.. Skulle kunna gå och sova, sov 10h inatt, det var skönt! Kanske sov för gott ;) Äsch, så kan det gå!


Ha en bra kväll! Min lilla hund kommer nog sova gott när jag jobbar, han ser lite trött ut han med ;)


Hej svejs!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards