kittty

Alla inlägg under november 2011

Av Kitty Gustafsson - 18 november 2011 13:17

Valpen sköter sig som en liten ängel, hon har sovit bra inatt. Lite ledsen har hon varit men ganska snart somnat om igen. Jag däremot har sovit med ett öga öppet känns det som! Ska faktiskt passa på att vila middag nu när vovvarna har kommit till ro :) De sover så sött! Var över i grannhuset och levererade tupperware, valpen sov sött när jag kom tillbaka! Duktiga lilla tjejen! Det går jättebra ute också, hon går lös med mig och Texas för vi vill lära henne att följa oss! Inte att vi håller koll på henne hela tiden (även om vi knappt blundar för att vi sak se henne) ;)


Hon är däremot lite åksjuk men det hoppas vi växer bort, vi åker ju ganska mycket bil så hon vänjer sig nog om inte annat :))


Här kommer en liten film, Tindras film! :)


Av Kitty Gustafsson - 17 november 2011 23:04

Lilla valpen är HEMMA!!! Hon är helt underbar! Lite åksjukedregel på vägen hem men låg cool lugn i knäet hela vägen, sa inte ett pip! Väl hemma på parkeringen fick hon gå med mig och Texas på en kissrunda, lilla valpen kissade minsann också ute! :) Inne hade hon även tid att busa med mig och kvällsmaten åt hon snällt upp! Hon lade sig till rätta medans vi åt och efter det har vi hunnit med en kiss och bajsrunda! Hon har stenkoll på mig och hon och Texas bryr sig knappt om varandra, inte på ett dissigt sätt utan mer som att det ska vara så här! :) Nu har hon gått och lagt sig vid pappas fötter och ska väl sova ;) Men hon ska ju sova hos mig ;)



 

Lilla valpen kom snabbt till ro i sitt nya hem! Hoppas natten blir bra, men allvarligt talat så är jag inte särskilt orolig, hon är en cool tjej! :) som nu sover sött :)


  

Av Kitty Gustafsson - 16 november 2011 19:40

Jobbet som sjuksköterska är speciellt på många sätt. Som person ställs man inför nya saker och många utmaningar titt som tätt och ibland helt utan förvarning. Igår var en sådan dag. Det var en kväll full av utmaningar och jag är så rädd att missa något viktigt. Jag vill bara göra så gott jag kan och lite till, jag vill göra allt rätt. Kände mig inte nöjd med min kväll igår, jag hade säkert kunna göra något lite bättre tänker jag. Dömmer mig därför hårt och har nästan ingen lust att gå till jobbet imorse då självkänslan är låg och jag vet vad jag har att vänta mig. Möts av en stressig morgon precis som jag befarat sen jag gick hem. Mitt i allt det får jag oväntade stärkande ord från anhöriga som var där kvällen innan. Självkänslan lyfts i ett nafs och det känns lite, nej mycket bättre. Jag går ut med ett leende på läpparna och dagens uppgifter och utmaningar känns för en stund mycket lättare! Även i de situationerna som känns riktigt jobbiga för mig, lyckas jag vara så pass proffesionell att jag dagen efter får fina ord och beröm för det jag gör. Jag är så glad att människor ibland vågar öppna sig och säga vad man känner. De orden jag fick idag betydde mer än allt för mig idag och de gjorde min dag! Det är ändå ett ganska kul och givande jobb jag har :) Även om det är lite läskigt ibland, och jag undrar hur någon kan låta lilla mig bära det stora ansvar som vilar på mina axlar varje dag! Det är ju inte konstigt att man är lite trött ibland när man kommer hem från jobbet ;)


_____________________________________________________________________________________________


Imorgon, vid den här tiden är jag med valp!!! Kan inte fatta att dagen innan den mest fantastiska dagen på 8år är här. Dagen när två ska bli tre, dagen när lilla hund ska bli storebror!

Jag tror allt är fixat! Det duger i alla fall! Tindra är välkommen hem!!!


Storebror Texas har fått sig ett bad idag, så han luktar gott och är fin imorgon :)) Mmmm, imorgon blir det valpmys i mängder <3 Men först ska jag jobba! Ända till klockan 17, och mellan 15.30 till 17 är det möte, kommer känns som världens längsta möte!!! :) Men efter det åker jag direkt till skåne! Tjoho!!!!!!!!!!!!


 

Av Kitty Gustafsson - 15 november 2011 10:38

Åhh, det pirrar härligt i magen när jag tänker på att det bara är två dagar kvar innan lilla valp sätter sina små tassar i min lägenhet!! Hon är så efterlängtad! Lilla valpen har dessutom, på något konstigt sätt informerat mig om att hon vill ha det här halsbandet! <3 En liten Tindra med snöflingor på halsbandet, måste vara väldigt sött ;)


 


Dessutom har jag bestämt att vi ska hålla oss i färgerna svart och rött så att vi matchar! :)

Så de här byxorna vill flytta hem till mig också ;)


 

Tänk vilket snyggt ekipage vi skulle bli :))

Aja, byxorna får nog vänta till våren eller till vinterrean kanske ;) Jag har ju redan varit och prövat dem så jag vet ju vilken storlek jag ska ha om något dyker upp! :D


Nu ska jag åka och titta till Johannas och Mattias katter, de ska ju passa min valp sen när jag börjar jobba och jag blev så glad när de frågade om jag kunde passa deras katter medans de är på smekmånad, KLART JAG KAN!!! Bara så skönt att kunna få ställa upp lite tillbaka! :)


Hoppas det blir en bra kväll på jobbet, och att den går fort!!! :D



Av Kitty Gustafsson - 14 november 2011 20:53

Helgen som gick var en härlig helg med inte mindre än 4st agilitylopp. Hunden var snabbare än någonsin men tyvärr inte tillräckligt fokuserad för att kunna styra samtidigt. Han har med andra ord flummat runt på banan, och när jag har gjort mina byten så springer han ändå bara dit det passar. Med andra ord inte mycket att göra åt. Kan ändå glädjas åt mycket denna helgen. Farten och inte minst att vovven har lekt med mig på tävlingsplatserna!!! Fina goa lilla flumhund!!! Och jag kan ju säga att jag längtar ju inte mindre efter valpen efter en sån här helg, inte för att det inte har gått så bra med Texas bara det att det ska bli så fruktansvärt roligt och spännande att få börja på nytt, gör det ordentligt och för att en gång i framtiden ha chansen att få vinna! ;)


Så länge kan ni få titta på mitt lilla flum! :))

Kontaktfälten i Varberg var hemska, men jag orkar inte bry mig, han har ju inga kontaktfält, han har aldrig tränat det, så är man lite laddad och flummig är det väl inte konstigt om man flyger av de där blå fälten ;)


Av Kitty Gustafsson - 13 november 2011 18:19

Idag är det pappa dagen! Jag har inte gjort något för min pappa mer än att ringt honom och upplyst honom att det är hans dag! ;) Men det visste han redan, det hade mamma sagt vid frukost ;) Oavsett vad jag hade gjort eller inte gjorde så tror jag han vet att jag tycker om honom väldigt mycket! Bästa pappan! :)


Helgen har varit jättebra, två härliga dagar med bästa vännen och en massa hundar! Agilitytävlingar i två dagar, tyvärr inte med de resultaten vi ville och hoppades på men vi har haft skoj! Hunden har haft skoj! Han var snabb men okontrollerad i Varberg på lördagen! Men han lekte med mig ibland alla andra hundar och han gjorde bra sakar också, men det var såklart tråkigt att bara få köra ett lopp... Men så blir det när man byter klass! En pinne kvar i ettan fortfarande i agilityklassen med andra ord! Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi kan lyckas med att ta den!


Idag har jag och lilla hunden kört tre lopp i Falkenberg i Lotushallen. Det var första gången vi körde agility i en inomhus hall. Trångt, annorlunda underlag och massa hundar och stök, men det störde inte hunden! Skönt! Däremot var han lika flummig och okoncentrerad som i början av vår säsong... Har försökt och fundera på vad jag har gjort annorlunda denna tävlingen och de gånger de har gått bra men jag kan inte sätta fingret på det! Vi har alla bra och mindre bra dagar och Texas har en mycket stark egen vilja och om han har en flummig dag är det svårt att göra något åt det! ;) Jag gjorde framförbyten och threadlar som jag vet att han kan men han springer åt ett annat håll.. Inte så lätt att ta sig runt felfritt då ;)


På lördagen träffade jag även min uppfödare, Jenny! Hon tävlade agility med sin vovve Katja! Trevligt att träffas och ännu roligare kommer det bli nästa gång vi ses! :)) Idag har Jenny varit ute och fotat valparna igen, Tack!! Valpabstinensen är stor in i det sista och dagarna känns oändligt långa tills det blir torsdag! Tänk att jag ska få hämta hem min lilla valp!!!!!!!


Fina lilla valpen har varit och hjälp till i trädgården! TItta vad stor hon har blivit! :))

 

 

Mamma Kate och finaste barnen! :) Jag hoppas att vi kommer kunna följa alla syskonen lite, vore ju trevligt att få se även dom växa upp! Ser så mycket fram emot allt jag och valpen ska lära oss! :D

Hon har även blivit registrerad i SKK, så här fint ser det ut :)



Lilla valpen är så efterlängtad, det ska bli så roligt att lära känna en ny liten individ och upptäcka världen tillsammans med en ny liten krabat!

  

Av Kitty Gustafsson - 11 november 2011 22:43

För första gången på över två månader har jag jobbat en hel vecka och gjort mig mycket välförtjänt av en ledig helg! Härlig känsla men saknar ändå att jobba nätter! ;) Blir ändring på det nästa år hoppas jag! :)


Hela helgen har ett underbart hundtema, agilitytävling med bästa vännen i dagarna två!

Let´s have some fun! :D Idag har bästaste stora systern också mött mig halvvägs med min guldiga bil och jag kan inte tacka henne nog! Känns så bra!! Och bilen rullar lugnt och fint igen, vet inte vad den sysslade med efter att den fått på dubbdäcken, den var inte trevlig att köra, men vi bytte plats på däcken och nu är den nöjd! :)) TACK IGEN BÄSTA SYSTER!!!


Och sen har jag en kompis som har gift sig idag! Häftigt! Grattis till er och all lycka till som man och hustru nu då ;) Lugnt en hel drös med vuxenpoäng på det! :D GRATTIS!!!


Och pappa och jag ska hämta hem valpen på torsdag! På torsdag!!?!?!?!?! Kan ni fatta det eller!? :D Jag tror inte jag kan det!! Men herregud vad jag längtar och ser fram emot den dagen!! Ha en trevlig helg! Vi hörs!



Av Kitty Gustafsson - 9 november 2011 21:08

Innan vi skulle till agilityträningen igår tänkte jag att jag lägger mig 10min på min fina soffa, hade inte sovit på hela natten innan... Första dagpasset på två veckor.. Det är lite skillnad från att jobba natt... Så jag tyckta att 10min på soffan var jag värd, satte klockan på tjugo i sex, vi skulle träna klockan 18. Tittar på klockan 17.38 och tänker ah 2min kvar, efter ett tag tänker jag, konstigt att klockan inte har ringt... Då var den 18.05 Skickade ett sms och sa att jag var på väg! Var på plats 18.20, då visade det sig att Elin fick för sig att vi sagt kl 17.30 så hon hade tränat ordentligt innan jag kom ;) Dock lydnad då hon och Älva ska tävla i lydnad på lördag, i brist på agilitytävlingar då ;) Hon tävlar i de högre klasserna ;) I alla fall så var alla vovvarna som små stjärnor! Texas var som ett vilt yrväder och vi hade riktigt kul på den improviserade banan vi satte ihop! Threadel, serpentin, tajta svängar, oxlar och rundbana! Allt i ett, med fantastiska vovvar! Den dåliga dagen var som bortblåst! Tack bästa lilla T! Tur att man har bästa vännen som vet hur man får matte på gott humör igen! :)


Håll tummarna för oss på årets sista officella tävling på lördag! På söndagen är det också agilitytävling men då är vi i Lotushallen i Falkenberg! Spännande att se vad det blir för typ av banor där! :)


Nu är det en kväll och en dag kvar på jobbet sen är det helg!!!!!!!!!!! Och sen är det snart torsdag igen!!!!!!!!! :D


MEN min stora fråga kvarstår, Vad ska jag bli när jag bli stor????????????

Jag vill jobba tillsammans med mina hundar, jag vill ha med dom på mitt jobb....... Hur kommer man dit? Och hur försörjer man sig på det? Idag funderar jag men om en vecka är jag nöjd med det jag har just nu, jag är en tänkande människa..............


Lilla hund du är B Ä S T! :)) Snart blir du storebror, världens bästa storebro!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards