kittty

Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Kitty Gustafsson - 25 mars 2011 22:58

Hej och hå!

Nu är jag trött, imorgon är det sovmorgon och jag ser verkligen fram emot att gå och lägga mig trött efter 1 hel veckas arbete och bara få sova ut imorgon! Vädret säger att det ska bli fint väder imorgon och inte så bra på söndag, det betyder att imorgon ska jag och vovven mest njuta av vädret! Kanske åka och träna lite agility ;) Det tycker ju vi är väldigt roligt just nu, och på söndag ska jag städa av lägenheten, det är inte gästvänligt någonstans just nu..! Nu har slarvmajan varit framme igen... Men så är det när orken läggs på annat än att städa, hoppas blodproverna jag lämnade hos doktorn visade på bättre resultat, tycker ändå att det känns lite piggare i kroppen, är trött på ett annat sätt nu, inte helt slut liksom! :)


Både igår och idag har jag investerat i nya prylar! Igår beställde jag en bygel till bilen, bygeln ska sitta över fläkten och på den ska jag skruva fast en iphonehållare som jag har beställt idag! Det blev en till pappa också ;) Och i och med den nya kameran behöver jag göra något åt datorn för att kunna redigera filmerna, valet stod mellan ett redigeringprogram som kostar pengar och som man inte vet om man tycker om eller att köpa ett nytt operativsystem! Det blev det sistnämnda! Så nu är en Windows 7, professional edition på väg till Göteborg! Och jag lääängtar! Även om det betyder ett par jobbiga timmar framför datorn innan man får allt att fungera efter en ominstallation! Det känns i alla fall bra! Känns som att Windows 7 kan ge mig mycket mer än vad windows xp kan erbjuda längre, det har blivit gammalt! Var nog ändå dags att förnya sig snart kanske ;) Eventuellt blir det lite simning med lilla hund också! Både han och jag tycker att det är väldigt roligt, och skonsamt för den lilla vovven vars fysiska förmåga jag vill öka på! :)


Nehepp, dags att sova!
Natti!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards