kittty

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Kitty Gustafsson - 18 mars 2011 17:00

Det är jobbigt att jobba just nu. Hela onsdagen grät jag inombords och det var väääldigt nära flera gånger att jag grät på utsidan också. Fullt upp, alldeles för många sjuka och alldeles för mycket personal med för lite behörighet. Samtidigt som man står där och är utbildad sjuksköterska. Det gjorde riktigt ont i mig. Vissa dagar känns det som att det går, det är bara och kömpa, men sen kommer de när man inte alls får det att fungera själv. Varje dag vill jag helst inte gå till jobbet just nu. Pallade inte trycket och åkte hem till Saxemara för att ladda inför nästa vecka. Som också jobbet har förstör, min långlediga helg blev en ledig torsdag och jobb på fredagen istället, tack för det! Ni frågade inte ens om jag hade bokat in något... :(


Igår fyllde "Moster Lisa" 97år! Hon är hyfsat pigg för sin ålder ;) Tänk om man blir så gammal? Undra vad man gör då ;) God cheescake och tårta bjöds det på. Tänk vilken tur jag hade som trillade in på det kalaset när jag kom hem :)


Världens bäste pappa har fixat en videokamera! Så fantastiskt! Så nu kan Blomman och Texas förevigas när de hittar på saker ;) För det är nog jag och Evve som kommer filma mest ;) Och det är såklart prinsarna som kommer bli filmade ;) Jag har inget behov av att stå framför kameran ;) Bara när jag kör agility så jag ser vad jag gör för fel och vad jag gör bra :)


Och ikväll ska vi grilla! Det är det bästa med att vara hemma, att man kan grilla utan att det blir extra jobbigt, bara vansinigt gott :O)


Hade bokat en tid för hjulinställning och byte till sommardäck idag, tänkte att det blir nog bara några kallar nätter nu, däcken ska ju vara bytta innan den 15 april och det är ju snart.. Eller i alla fall 1 månad till, men det kändes så vårigt när jag åkte hem. Imorse mötes jag dock av ett blött vitt täcke ute när jag gick upp. Avbokade tiden, vill kunna köra bilen när jag vill oavsett väder ;) Får fixa det när jag är hemma vid hingstvisningen istället...! :) Kanske var för optimistisk men hade varit skönt att få det gjort ;)


Här kommer premiärfilmningen! :) Voff-voff såg bara lagom road ut ;)


Ha en bra dag!

/K & T



 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards