kittty

Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Kitty Gustafsson - 24 mars 2011 13:34

Idag har varit en effektiv dag! Jag började med ett besök hos läkaren för att lämna nya blodprover så det kan se om mitt järnvärde har gått upp! Blir så trött på dem när jag är där för det känns som att de gör allt för att det ska ta så lång tid som det bara går...! 30min för att lämna ett prov, var bara 3 före mig när jag kom, när de väl är min tur tar de ju bara 1min! Hur kan det då gå 10min/kund? Så svårstukna kan ju inte de tre unga patienterna före mig ha varit.. Det var ju två som jobbade! Ge mig en nål så gör jag det själv ;) Nej vet att de gör bara sitt jobb men blir verkligen frustrerad när jag sitter där och bara vääääntar och det känns inte som det händer något! Men nu är det alltså gjort! Hoppas proverna var bra nu så jag slipper gå dit fler gånger ;) Proverna var tvugna att tas innan kl 10 också så jag kunde ju inte ta det efter agilityn heller, då hade jag sluppit känna mig "stressad" över att jag ville iväg!


Agilityn var bra idag! Voff-Voff var ju då lite mer fikasugen än att träna med matte efter att fikan tagits fram men till dess var det en helt okej laddad hund, även om det gärna hade fått vara lite meeeer ;) Första varvet på banan som Eva-Karin byggt upp gick i alla fall felfritt! Förutom om man ser till att jag visar in honom i fel tunnelingång på slutet, men han tar ju den jag ber honom om, bara det att det var tänkt, enligt banan vi gick att det skulle vara den andra ;) Men bra gjort voff-voff! :) Det var det ända loppet som filmades idag! :) Och sen mer hoppteknik! Kan ju inte klippa ihop alla vovvarna till en film man jag jobbar på det!! Så ska ni få se lite olika tekniker! :)


Nu har jag städat ur mitt källarförråd, det stod en gammal cykel där som Decci lämnade efter sig och sen fanns det två nya däck med någon konstig form.. vet inte vilket fordon de skulle passa på ;) Och utöver det fanns det lite grillkol och något annat, allt det sistnämnda fanns där när vi flyttade in, bra flyttstädning det där.. Min cykel ska jag ta till macken och pumpa däcken på, däcken är nya, det är inte punka, men när man inte cyklar mer än 2ggr/år så håller inte däcken luften så bra ;) Och så ska den putsas och läggas ut på annons! Det är en Monark 26" om någon är intresserad, 500kr om du är vän med mig ;)


Här kommer filmen från idag! :)


Hej svejs!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards