kittty

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Kitty Gustafsson - 9 mars 2011 10:41

Tankar på allt möjligt flyger runt i mitt huvud. Det är ju inte så konstigt, men det är jobbigt, för jag kan inte få dem att sluta när jag ska sova. Dödstrött igår, hade tränat på kvällen och gjort grejer större delen av dagen gick jag och lade mig vig halv elva. Klockan slog 02 sista gången jag tittade på klockan och sen vet jag inte när jag somnade... Ställde klockan på ringning vid 8 när jag gick och lade mig men den flyttades fram till 9 ju fler timmar som kröp iväg och jag inte kunde sova. Det var inte kul att gå upp imorse, precis lika trött som igår när jag gick och lade mig... Och imorgon och på fredag är det uppstigning 06 :S Jag fasar redan.. Men vem vet, kanske kan sova inatt...!


Igår ägnade jag 1h åt att titta den fina rasen australien shepard, voff-voff var ju inte jätteroligt igår.. Han är ganska seg idag med, det är sträng vila fram tills på lördag så hoppas vi att han laddar på med massa energi! :) I alla fall så blir man ju helt galen valpsugen när man tittar på sin drömras. Och den finaste vovven av alla Kimya, har ju blivit parad nu. Usch det gör ont i mig! Vill så gärna ha en Kimyabebis!! Finns det ingen som kan jobba åt mig i sommar på Halmstad sjukhus ;) Nog för att Texas inte alltid tycker det är lika tråkigt som igår men han är inte lika speedad och taggad som när han var ung! Jag vill ha en hund som alltid vill träna TILLSAMMANS!!!!!!!!! Det kliar i fingrarna på mig bara jag tänker på det! Och när jag ser Eva-Karin träna med Fanny så vill jag också!!! :P Men jag vet ju också att valptiden är krävande på så många andra sätt och jag kan inte lista ut hur jag någongång ska kunna lösa det som jag vill. Vad gör man då??? :( När jag skaffade Texas så var jag inte bunden till något jobb, jag gick i skolan men där hade jag ju hunden med mig och det mesta jag lärde mig var OM hundar eller lärde MIN hund men hur löser man det nu när man jobbar?? Jag vill ju vara med min valp de första iaf 2månaderna, men vem kan ha semester i 8 veckor?? Jag vill ju bara ha en hund till!!!!!!!!


Här kan ni titta på Kimya om ni är nyfikna :))

http://www.aymiks.com/


Nu städa sen jobbet resten av dagen...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards