kittty

Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Kitty Gustafsson - 8 mars 2011 15:34

Igår hade vi pizzamåndag med Eva-Karin och hennes vovvar. Skönt att komma ut lite på kvällskvisten och inte bara vara hemma själv hela dagen :) Som det varit en tid beklagde vi oss lite om vår arbetssituation och fick iväg ett mail till jordbruksverket. Får se senare ikväll när Eva-Karin slutat jobba om vi har fått nåogt svar.


Sover så fruktansvärt dåligt just nu, och det tar alltid en massa lång tid innan jag somnar, väldigt frustrerande för man blir ju ännu tröttar på dagarna då. Idag var det i alla fall sol när vi vaknade och jag kände mig på gott humör. Så direkt efter frukost packade vi in oss och körde till Mölndal brukshundsklubb för att träna lite agility. Bara en lite genomkörare innan tävlningen på lördag. Jag var taggad men det var inte hund! Vet inte vad det är med honom men han bara ställde sig på planen och tittade på mig. Jag lekte och kastade bollen men han rörde sig inte hur fläcken, försökte uppmuntra honom med köttebullarna jag hade med mig och bad om övningar jag vet han kan, typ senap, ketchup och bakca men det hände INGENTING! Försökte tagga honom i starten höll honom kastade bollen över hindret och släppte men han stod bara kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dumma hund sa jag till honom då :( Han borde inte ha någon träningsvärk och han värkar inte ha ont någonstans vad jag kan se... Jag fattar ingenting... Och svansen var väldigt låg också, någonting är ju tydligen ett problem idag men jag har ingen aning om vad!?? Packade in hund i bilen som var jättenöjd med att få lägga sig i buren och sen åkte vi till IKEA istället, fixade två låsmuttrar som försvunnit från min byrå, det är ju skönt om lådorna håller ihop när man ska flytta ;) Vet inte om det blev rätt men man kan ju hoppas :) Köpte även favorit latten på mitt café och sen köpte jag lite mer hundmat till lilla hund när jag ändå körde förbi zoobutiken :) Bra dag med andra ord, ikväll blir det träning på Friskis och svettis för min del, även om jag känt mig lite förkyld de senaste dagarna är det inte fel att träna lite lugnt.. Har nog inte så mycket energi, det var lääänge sedan jag tränade men man måste ju börja någon gång..!


Så här road såg Texas ut på planen idag... Och då har jag ändå en påse med köttbullar fladdrande i luften..! Yeay hund, kul du är! :(


Den protesterande hunden :( En blick säger mer än tusen ord men varför den blicken då? :(   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards