kittty

Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Kitty Gustafsson - 14 mars 2011 17:10

Igår eftermiddag tog jag, och ja gissa vem ;) Bästaste Eva-Karin och hennes vovvar en promenad i Svarte Mosse. En naturstig bakom Biskopsgården, inte lika fint som vättlefjäll men det dög ;) Man blir ju kräsen som hundpromenerare med åren ;) Vovvarna kunde i alla fall vara lösa nästan hela rundan och min kamera följde med på turen!


Idag och fram tills på onsdag jobbar jag 7-16.30, var så glad när jag åkte till jobbet att jag i alla fall fick sovmorgon på onsdag för jag var rysligt trött! Meeen när jag kommer till jobbet och kollar på schemat har de bytt mig till 7-16 torsdag och fredag! Suuuck! Kommer vara död när helgen kommer! Men på ett sätt är det skönt också, dagarna brukar gå fortare än kvällarna.. Men jag har alla hemgångar och jag tycker verkligen inte det är roligt, idag har jag tagit ett blodprov, det gjorde jag 16.15 precis innan jag gick hem och det var det roligaste jag har gjort idag! Förutom det har jag bara gått och sagt, nej jag får inte göra det, kan du göra detta åt mig, eller kan någon hjälpa mig koppla av det där droppet? Åhh jag blir snart tokig!! Ibland känns det lite bättre, men nästan varje dag eller kväll efter jobbet så vill jag bara sjukskriva mig och inte jobba där mer.. Får se hur länge jag står ut.. Tycker ju om mina arbetskamrater a lot! Skulle vara tomt att vara helt utan dem! :)


Idag blir det vila för lilla hund, jag måste åka och handla :) Men jag tror han tycker det bli bra, en tuff helg och en långpromenad igår :) Han ser nöjd ut i soffan där han ligger i alla fall ;) Han får nog fälja med och handla ockås :O) Han älskar ju åka bil, då är han definitivt nöjd resten av kvällen men lilla vovve! :)


Här kommer en bildbomb från promenaden :) Bara se vilka fantastiska vovvar vi har :)


De bästa <3  

Svårt att sitta på den hala och smala bänken :)


  

Fanny  


Ibland orkar han inte med valpen ;) 


Tjejerna gaddar ihop sig mot pojken :)


Fanny är helt klart snabbat trots sin ålder ;)


  

Den fantastiska Texas :)  


Och brottning  


Tafattlek runt stenen :) 


Texas vill inte vara med och jaga gran! 

 

Finns inga som är så fina ihop! <3  

 

Sötaste Fanny, 5 månader gammal nu! :) 

 

Snart är det varmt :) Då kan man bada i bäcken!  


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards