kittty

Alla inlägg under augusti 2011

Av Kitty Gustafsson - 10 augusti 2011 18:51

Oj va fort dagarna går!! :)


I fredags efter jobbet kom mamma och pappa på besök! Vi hade en jättetrevlig fredag kväll som vi avslutade nere i hamnen på The tall ships races! Men OJ va fötterna var trötta när vi gick hem! ;) Men alla höll minen och gick, det var nog värst för mig och mamma ;) Pappa hade bäst skor, eller så lekte han tuff ;) Min coola pappa :D


Lördagen var ännu bättre! Den började med shoping! En soffa har inhandlats till balkongen, dock har jag inte hittat någon till vardagsrummet ;) Men 1 av 2 soffor det är ju alltid något ;) Så nu kan massa mer folk sitta på min balkong! Bara ett större bord som ska dit också! På lördageftermiddagen bagav vi oss återigen ner mot båtarna i hamnen! Bror som jobbar på en ubåt inom försvarsmakten stod i försvarsmaktens monter och han charmade varende intresserade pojkbarn som gick förbi ;) Men lite unga för att rekrytera vad dem ;) Försvarsmakten bjöd på en båttur med stridsbåt 90 och en lite mindre g-båt! Jag och pappa åkte med den lilla snabba g-båten ;) Vi lekte i svalet från de två andra stora båtarna! Tjoho va härligt det va att vara på havet igen! :D Glömde ju nästan att vi även spacklade mitt sovrum, jag har rivit ner tapeten där :D På väg hem från festivalen tog vi med bror till kvarterskrogen på Nissastrand! En himmla trevlig restaurang som man går förbi, och god mat hade de också! Dit ska jag gå fler gånger! ;)


På söndagen slipade vi väggarna, har bara lite kvar att slipa på en vägg sen är det bara att klistra på nytt papper på väggarna! :D Pappa kommer upp en helg och hjälper mig! Pappret är redan hämtat och klart! :D Ni får se sen när det är klart ;)


När mamma och pappa åkt begav jag och Texas oss mot Göteborg! Vi åkte till Blå Stjärnan och träffade massa trevliga gamla jobbarkompisar! När Eva-Karin slutat jobba så fick Fanny och Texas simma! Åhh saknar den poolen! :D Saknar vårt söndagsnöje! ;) Men men, med trötta vovvar åkte vi hem till Eva-Karin, men Fanny kom snabbt på att hon inte var trött ;) Men det är en annan femma ;) Hon är ju BC :P


Måndag blev det agilityträning och på eftermiddagen träffade vi Johanna, klasskamrat och arbetskollega, med sin 4månader gamla labradorvalp! Jaaa den var söt!! Prosit heter hon :O) Fick även träffa Johnny en stund efter att han slutat jobba, Prosits husse och även han klasskompis och kollega från Blå! :)


Helgen i Göteborg avslutades på bästa sätt i Mölndal och agilityträning på tisdagsförmiddagen innan det var dags att bege sig hemmåt och en jobbkväll på sjukhuset!


Har haft två bra arbetsdagar, nu hoppas jag på en tredje lika bra och imorgon eftermiddag får vi besök av Elin! :)


Eva-Karin kom på en superidé när vi satt och pratade så nu har vi startat en facebookgrupp, Trixigt värre heter den! Jag och Eva-Karin kommer på trix som man ska lära sin hund, vid ett bestämt datum, ca 1 vecka senare får alla som är med ladda upp en videosnutt på hur långt man har kommit och en "VEckans trixvinnare" utses! Sen lägger vi upp ett nytt trix! :D Första veckans trix är att krypa! Bara för att det var det första trixet vi kom på som ingen av våra hundar kan ;) Är det någon av mina kära hundvänner sim vill vara med är ni mer än välkommna! :D Fråga mig eller bjud in er själva ;) Idag hann jag med vårt första träningspass! Kommer nog gå galant det här ;) Filmade en snutt från vårt andra klickpass, det första var precis slut ;)



Här följer en del bilder från "helgen som började på en söndag" i Göteborg ;)


Lotta njuter av att titta på medans de andra tränar :)

 

En liten BC flicka kan behöva tänka till när hon ska lärar sig slalom :)

Det gäller nämligen att hålla tungan rätt i mun :)

Lotta

Texas


Fanny

  

 

 

Det är bäst att blunda med ögat närmast slalompinnen! Det kan vara läskigt på andra sidan porten ;) Lotta gör ALLTID det! ;) Kan inte vara lätt att ta sig igenom då :P Men det går faktiskt helt okej! :D

Texas är bra på det här med agility när han är på det rätta "humöret!"

FInaste vovvarna! :)


Fanny har blivit snabbast av dem! :) Oväntat :P


Även om hon ligger ner i starten så vinner hon racen ;)


 

Prosit fjäskar för en nonchalant voff-voff ;) Vad ska man med bebisar till tycker Texas :P


 

Fanny däremot som fortfarnde är bebis, men en liten större, hon tycker det är megakul :D


 

Men även små vovvar har något att säga till om ibland ;)

 

Paus!


 

Pausen är slut! :D


 

Tre svarta vovvar! Det är minsann inte lätt att fota dem ;)


 

Detta är Nova, bara 1 vecka äldra än Prosit men liiite större! :)


Prosit ger sig inte, man ska fjäska in sig hos de äldre ;)


 

Nova tar en paus, PÅ stackars Prosit ;)


 

Tillslut får den där farbron ett tokryck och då ska det busas vilt med alla!


 

Johanna visar upp sin bebismage! ;) Jag tror hon tycker om den ;)


 

Fanny vill bada i den här poolen, men det är inte okej ;)


 

Även om valpen inte kan stanna kvar så SKA DET GÅ att ta ett "uppställt" foto! Och se så bra det blev :)


 

Finaste Lotta :)


 

Tokigaste Lotta :)


Finaste Prosit!


Se så söt man kan vara!


Hon ser ut att vara en lycklig tjej alla redan :)

Hoppas vi ses snart igen alla goa vänner i Göteborg! Saknar er alla redan :)

  



Av Kitty Gustafsson - 4 augusti 2011 12:41

Texas och jag besökte Hallands djursjukhus i Halmstad, det är JÄTTESVÅRT att välja vilken veterinär man ska gå till när man inte har några referenser, för man vill ju bara ha den bästa till vovven! Veterinären såg lika förbryllad ut när vi gick hem som jag känner mig... Rötgen visade inte vad hon trodde på, det visade inte så mycket alls, hon skulle be en kollega kolla på bilderna med, blodproverna får vi svar på imorgon och den kliniska undersökningen var i stort sätt ua. Men hon ger sig inte det känner jag på mig! Vi kommer att lösa det på något sätt! Det var mycket trevlig personal :)


Och de tyckte jag och Texas också var trevliga, det märktes! Texas fick lovord för att vara en MYCKET skötsam och go vovve! :) Det värmer mattehjärtat!


Nu ska jag lämna min skithund för att bege mig mot jobbet! Jag är laddad idag! Haed en kul, bra dag igår! Det kan ju bli lika bra ikväll ;)

En dag kvar imorgon sen är det långhelg!!! Mamma och Pappa kommer på besök och vi ska även hinna med ett besök i Göteborg!! :D Tjoho!!!! :D


Kram K&T

Av Kitty Gustafsson - 4 augusti 2011 09:57

Har sovit gott inatt men har varit ute med lilla hund, först 02.30 och sen väckte han mig redan vid 08.00 men han fick hålla sig till 08.30 ;) Iallafall så blir han inte bra i magen, det är inte som diarré längre det är som gula "lösa korvar" inklädda i slem och pyttelite blod... I och med att detta är andra gången på kort tid han drabbas av samma sak och jag får inget grepp om det så ringde jag till veterinären imorse, pratade med en jättetrevlig tjej och vi bestämde att det var nog bäst att kolla upp det, hon skrämde upp mig lite om problem med pancreas och så pratade vi om lite tramproblem men oavsett så kände jag att vi kan inte vänta längre, han är pigg nu men man vet ju aldrig, det kan vända fort när man inte mår helt bra!


Vi fick tid klockan 11 idag :) Perfekt innan jobbet :) Lika bra att få det gjort! :/


Av Kitty Gustafsson - 3 augusti 2011 22:32

Vet inte vad som hände natten till idag, eller hur man nu säger.. Jobbade kvällen, var hemma vid 22-tiden som vanligt, surfade och pratade med EKG men sen.. Jag kunde verkligen inte sova, inte på något sätt, och när jagh väl hade somnat så vaknade jag av minsta lilla. Och varje gång tänkte jag att shit, det kommer inte bli kul när klockan ringer... Och det var inte roligt heller, men man får ju inte stanna hemma från jobbet för att man inte sovit på en natt.. Och trött på morgonen är väl alla, i alla fall klockan 05.30 Så upp och hoppa gjorde vi, eller ja Texas gör helst så lite som möjligt på morgonen sen när jag går har han oftast redan hunnit somna om :O) Han är så söt min prins :)


Dagen på jobbet belv en fantastiskt bra dag, och ja jag tycker om mitt jobb :) Mer eller mindre, allt går ju i perioder! Fick mig lite härliga skratt idag! Önskar jag kunde dela med mig men det är ju det där med sekretess och när det är svårt att avgöra vad som är vad är det bättre att vara tyst ;)


Efter jobbet hade jag tvättid, tvättiden är mellan kl 17-22 på vardagar om man väljer det sena passet, jag fick gå tidigare från jobbet idag så jag var hemma redan kl15.30, vovven såg ut att behöva schamponer huden, det syns så tydligt när det är dags, och temperaturmätaren stod på 27 grader så då tyckte jag han kunde få simma lite i Nissan först. Även om han dricker lite vatten när han simmar så känns det som att det gör sak samma om man tänmker på magen, han blev ju knappast sjukare av det sist, snarare bättre ;) Men vi jobbade på att "äta" så lite vatten som möjligt ;) 30minuter var vi ute och badade och trots att vovven haft diarré de första han gjorde när vi kom ut såg han väldigt pigg ut, och jag hade en hel timme kvar att fördriva innan tvättiden började så vi åkte till klubben för agilityträning! Och tro det eller ej men det var den bästa träningen vi haft på länge! :D Även om det är glest mellan träningarna nu så var denna så givande! Vi hade riktigt roligt! Har anmält oss till två tävlningar i Augusti! Och då vill vi ju ge oss själva bästa möjliga förutsättningar för att lyckas bra, sååå NU VILL VI HA EN FRISK TEXAS!! INGA MER MAGBEKYMMER OCH INGET MER KLIANDE I PÄLSEN! SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA!!!!! *angel!*


För att knyta samman inlägget då, klockan närmar sig 23 och jag längtar efter sängen,  konstigt, trots att jag gick upp 05.30, jobbade hela dagen, tagit hand om min vovve, tvättat kläder och dammsugit "hela" lägenheten, så har jag inte varit så trött, inte mer än imorse när klockan ringde! Det är väl tur att dagen kan bli bra även om man sover dåligt en natt, hade varit värre om det var flera nätter på rad. Men imorgon ställer vi ingen klockan i Halmstad, vi går upp när det passar oss (risk finns ju att man får springa ut mitt i natten med en hund som har en kass mage) men vi hoppas på det bästa! En hel lång natts sömn är vad jag längtar efter nu! God natt folket!


Texas min fantastiska vovve :)     

Av Kitty Gustafsson - 1 augusti 2011 18:13

Hej hopp!

Idag har jag varit i Skåneland och tittat på soffa! Har hittat en som föll mig i smaken! Den kommer från Trademax, de har hemlevernas på 3-5dagar, soffan är lagomstor för mitt vardagsrum, den har en divan, den är liiiiite hård, men när man sitter i den mycket blir den väl mjuk? ;) Den var inte så där mmm, va skön den är men den är snygg, och det råkar vara en bäddsoffa! Priset är också helt okej, så frågan är om man ska slå till... Kitty kommer väl hinna fundera så länge att den inte finns kvar när hon har bestämt sig.. ;) Eller så är i alla fall rean slut.. Och då blir den dyr.. :P Får fundera på det ;)


Så här ser den ut, men den kommer ha svarta fötter! Inte träfärgade! Hur tänkte de liksom ;)


Anna-Karin och hennes killevän mötte upp i Helsingborg! Mycket trevligt! Haha insåg att de tär bra att ha vänner utsprida runt om i Sverige! :D Men det hade inte gjort något om några fler bodde i Halmstad faktiskt :( Efter sofftittandet åkte vi till Väla köpcenter! Jag köpte mig en ny klocka och ett linne! Hade en mycket trevlig dag med vännerna i alla fall!


Lilla T blev återigen dålig i magen igår :( När jag kom hem på kvällen hade det hänt en olycka inne, stackarn såg så ledsen ut... Och han kan inte hålla sig hela nätterna heller så 04.45 var vi ute och sket, skit också :( Men idag när jag har varit borta har det gått bra, men det var kris när jag kom hem :) Men ingen olycka inne! Kan vi inte få vara friska i magarna nu??


Har varit och hämtat mina tapeter nu också! Det kommer bli så fint i mitt sovrum! :D Ni får snällt vänta och se ;)


Ha en bra kväll!

K&T  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards