kittty

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Kitty Gustafsson - 31 augusti 2011 20:07

Här kommer racen från Halmstad! Två felfria lopp men lite tidsfel i hoppklassen, som jag förövrigt är mest nöjd med! Kunde blivit två pinnar... Men blev bara en! Men vi är nöjda ändå! Min lill T! Du är så söt som i alla fall försöker bara för min skull :) Även om han börjar tycka att det är lite roligare nu :)




Nu är det dags att förbereda sig för jobbet!
Hej då! :)

Av Kitty Gustafsson - 31 augusti 2011 16:47

I söndags åkte jag upp med en ny bekanstaskap till Örebro, eller närmar bestämt till en liten by utanför, Fjugesta. Där bor Fanny Gott som är agilityproffs och uppfödare. Cecillia som min nya bekanstskap, och vän heter känner Fanny Gott och brukar vara där och hjälpa till och jag var ledig så jag erbjöd mig, eller om jag blev bjuden att följa med, jag kommer inte ihåg ;) Men jag ville med i alla fall! 6st små fantastiska Border Collie valpar fick jag träffa! Plus att jag fick lite inspirations träning i agility! Snällaste och bästaste Eva-Karin tog hand om Texas som fick bo i storstaden under tiden!


Hoppas ni kommer sprida massa lycka i era nya hem sen!! Jag hade velat ha tiken som ligger längst ut till höger i bild! :) Det är lilla "Wind"!


Åkte hem på tisdag förmiddag med tåg till GÖteborg, promenerade över Götaälvsbrorn rakt till Blåstjärnan, snacka om att ligga bra till, mitt i smeten typ! :) PRatade av mig lite med mina underbara vänner!!!!!!! Hämtade Texas, packade in oss i bilen och drog hem. Var så klart värsta bilköerna kl16.30 från Göteborg så det tog 1h bara att ta sig ut till Kållered, som i vanliga fall tar max 15minuter... Förstår varför jag flyttade därifrån ;)


Var hemma kl 18.30, käkade, försökte sova, det gick inte, duschade och sen gick ja till jobbet! Natten på jobbet var helt fantastisk och när jag lämnade över till dagpersonalen var det min födelsedag och jag gick hem och sov! ;) Har sovit till 16, fick väcka hunden vid kl 13 när jag vaknade till för han bara sov och sov och sov, vaknade inte ens när jag kom tillbaka från toabesöket! Goa lilla vovven!! :)


Nu leter vi vidare efter en valp, vi leter efter en lösning hur allt ska fixa sig och vi funderar på vad vi ska göra med framtiden! Idag ett helt år äldre än igår! ;)


Ha en bra dag!!

Kram K&T  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards