kittty

Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av Kitty Gustafsson - 4 augusti 2011 12:41

Texas och jag besökte Hallands djursjukhus i Halmstad, det är JÄTTESVÅRT att välja vilken veterinär man ska gå till när man inte har några referenser, för man vill ju bara ha den bästa till vovven! Veterinären såg lika förbryllad ut när vi gick hem som jag känner mig... Rötgen visade inte vad hon trodde på, det visade inte så mycket alls, hon skulle be en kollega kolla på bilderna med, blodproverna får vi svar på imorgon och den kliniska undersökningen var i stort sätt ua. Men hon ger sig inte det känner jag på mig! Vi kommer att lösa det på något sätt! Det var mycket trevlig personal :)


Och de tyckte jag och Texas också var trevliga, det märktes! Texas fick lovord för att vara en MYCKET skötsam och go vovve! :) Det värmer mattehjärtat!


Nu ska jag lämna min skithund för att bege mig mot jobbet! Jag är laddad idag! Haed en kul, bra dag igår! Det kan ju bli lika bra ikväll ;)

En dag kvar imorgon sen är det långhelg!!! Mamma och Pappa kommer på besök och vi ska även hinna med ett besök i Göteborg!! :D Tjoho!!!! :D


Kram K&T

Av Kitty Gustafsson - 4 augusti 2011 09:57

Har sovit gott inatt men har varit ute med lilla hund, först 02.30 och sen väckte han mig redan vid 08.00 men han fick hålla sig till 08.30 ;) Iallafall så blir han inte bra i magen, det är inte som diarré längre det är som gula "lösa korvar" inklädda i slem och pyttelite blod... I och med att detta är andra gången på kort tid han drabbas av samma sak och jag får inget grepp om det så ringde jag till veterinären imorse, pratade med en jättetrevlig tjej och vi bestämde att det var nog bäst att kolla upp det, hon skrämde upp mig lite om problem med pancreas och så pratade vi om lite tramproblem men oavsett så kände jag att vi kan inte vänta längre, han är pigg nu men man vet ju aldrig, det kan vända fort när man inte mår helt bra!


Vi fick tid klockan 11 idag :) Perfekt innan jobbet :) Lika bra att få det gjort! :/


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards