kittty

Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Kitty Gustafsson - 15 augusti 2011 19:16

Idag har det varit fullt upp på avdelning 61! Och säkert många andra avdelningar också, kändes som det kryllade av patienter på akuten i söndags som skulle läggas in... Dagen gick i alla fall okej, och jag kände mig ganska nöjd när jag gick hem! Även om man får lämna över en del när det är sådana här dagar.. Och man önskade man hade tänkt på lite mer under dagen, fast, min hjärna säger att den är väldigt trött nu, så jag hade nog inte kunnat tänka på mer än vad jag gjorde...! :)


Idag är det "redovisning" av första veckans trix i min och eva-karins träningsgrupp, Trixigt värre heter vi på facebook och alla som vill vara med och träna trix med sina vovvar är välkomna! Jag har precis filmat när vi tränade, som det står i filmen, vi är långt ifrån klara och det är inget perfekt brukskryp MEN vilken glad hund jag har när vi tränar! Han älskar det! Han blir glad ända ut i svansen, varje gång! ;) Roligt att se!


Nästa vecka blir det ett nytt trix! Och vi är laddade!

Även om man inte hinner befästa ett trix på en vecka är det kul att i alla fall träna! Är det något trix man fastnar för får man ju bara fortsätta med det! :)


Hoppas det är fler som laddar upp sina bidrag ikväll! Ska bli kul att se! :)

Så här ser Texas kryp ut idag ;) Eller vad man nu ska kalla det :P


Hej svejs! Och tack Annelie, Susanne och Mamma för kommentarena! Det är så jättekul och läsa er respons!! Kram på er!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards