kittty

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Kitty Gustafsson - 22 maj 2011 16:11

Semestern har gått jättefort! :) men en vecka går ju väldigt fort ;) Har kommit på mig att fundera på varför är jag ledig nu? Haha just det jag har semester och så njuter jag lite av det ;) Annars går allt i ett mest hela tiden just nu! Mina två dagar i Halmstad i mitten av veckan var underbara! Det ska bli så kul att bo där! Och det är så snart!! :D På lördag går flyttlasset! På torsdagkvällen kände jag dock att det vore najs att sova i en säng och jag skulle ändå hem till Saxemara på fredagen så jag och Texas körde "hem" på torsdagkvällen! Familjen blev såklart glada att vi kom hem! Det är så mysigt att vara med dem!! :) På fredagen tvättade jag bilen och hälsade på mormor och moster lisa! Söta gamla tanter! :) Tycker om dem väldigt mycket med!

På lördagen begav vi oss i ortan mot Danmark! Ett besök på Bakkens tivoli stod på schemat, "precis som gamla tider" vavr temat för dagen kan vi väl säga, när vi var små åkte vi alltid dit med ett par kompisar! Och det var såklart dem vi åkte med denna gången också ;) Men riktigt som förr var det inte :P För jag körde fram och tillbaka och vad jag minns så var det inte så det gick till förr ;) Karusellerna var ungefär desamma, och de som var nya var inte så bra som de som alltid varit där är ;) Jag åkte allt! :O) Mycket skratt och god mat, och bäst av allt! Trevligt sällskap! Tur att jag åkte med :) Vovven var hemma med syster som jobbade på förmiddagen, lilla hund hade gått in på mitt rum och stängt dörren (han har tratt på sig så antar att han kommit åt dörren med kansten på den, han är ganska vårdslös med den på!) i alla fall så hittade inte Evve hunden när hon kom hem... usch jag hade dött om jag kom hem så där och letade i hela huset och ingen hund...! Till slut så skällde han för hon gick ju och ropade på honom :) Men han klagade nog inte där inne heller :) Var som natten med rullgardinen nere ;)


Idag söndag har jag och syster varit ute i stallet och tagit kort på "Blomman" :) Han är så fin ponny den där! Och det blev lite bra bilder! Han körde även lite "agility" i paddocken! Och jag som tycker agilityhinder för hundar kan vara klumpiga...! ;) Sedan hoppade Voff-Voff också lite men han var trött i värmen!


Pappa har fått en fågelholk med kamera, den sattes upp en lördag för ett par veckor sedan, och redan dagen efter, på söndagen flyttade en Blåmes in och började lägga ägg! Snacka om snabba puckar! Idag är det 8-10 fågelungar! Väldigt svårt att räkna hur många det är, men det var 10 ägg från början! De är väldigt hungriga hela tiden och mammafågel ligger aldrig still!!! Och pappafågel han ser till att serva med mat! Det är häftigt att följa utveckligen, och från i torsdags till nu har det hänt mycket!!! Men än är de inte söta ;)


Här kommer en bildbomb med allt möjligt ifrån helgen och en liten film på fågelbebisarn! :)


 

  

 

   


Ca 5 dagar gamla blåmesbebisar



Jag och min Kusin :) 


Haha jag åker barnkarusellen ;) Den var väldigt rolig :P  


Jag och min moster :)  

   


Kladdkaka med grädde och jordgubbar :) Mums va gott!  


Det är fint på gården nu när det gröna "blommar" :)

  


Nu är det snart dags att packa in mig och vovven i den guldiga och bege oss mot stor staden Göteborg! Det känns inte så lockande att lämna det underbara landet mot ett inte lika vackert höghus område, dessutom har jag hört att det är mulet och blåser där uppe ikväll... Det gör det ju aldrig i Göteborg ;)


En jobbar vecka kvar! Sen byter jag jobb! Det pirrar i magen!

Kram på er! Hoppas ni haft det lika bra som jag och hund har haft det denna veckan och framför allt helgen! :)


Kramar!





    



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards