kittty

Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Kitty Gustafsson - 17 maj 2011 16:23

Jag har semester denna veckan och det är så skönt! Jag njuter av dagen! Idag blev det sovmorgon, det var väl oväntat ;) Har packat ner massa mer grejer i lådor också! Det känns som att det börjar arta sig, det finns inte längre många skåp eller lådor kvar att tömma! Sen är det vissa grejer som får vara kvar längre, det är så svårt att veta vad man behöver... Men det är nog mindre än vad man tror ;) Min bovärd Patrik var här och besiktigade lägenheten idag, skönt att ha det gjort, inget att anmärka på mer än att jag ska fylla igen hålen jag har gjort i väggen, tur att det inte är så många ;) Har tvättat alla lakan från helgen! Blir en del när man har 3 vänner på besök ;) Skönt att inte vänta med det! Sedan fick jag lite träningssug nu på efter middagen så om 15min ska jag gå till friskis och svettis för ett gympapass! Kan inte bestämma mig och jag ska åka ner till min lägenhet i Halmstad imorgon eller om jag ska vara kvar och träna agility, till helgen väljer jag mellan att vara kvar i Göteborg och träna agility och gå på vallkurs eller åka hem till den bästa familjen och på lördagen åka till Köpenhamn och gå på tivoli..! Hmm, tuffa beslut att ta och jag har ingen aning om vad jag vill..! Kanske åker till Halmstad redan ikväll :P men jag har inte införskaffat någonting att sova på :/

Beslutsångest!! Vad ska jag göra med mina lediga dagar egentligen........! :)


Tuffa problem, dags att hämta tvätten, annars hinner jag inte till träningen!


Vi hörs!!!!!!!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards