kittty

Alla inlägg under april 2011

Av Kitty Gustafsson - 14 april 2011 17:43

Idag har det vädret blommat ut! Och när vädret gör det följer trädknoppar, gräs och blommor efter! Det är så häftigt att vara ute coh nästan se hur allt jobbar på att slå ut! Idag öppnades balkongdörren på lunchrasten och folk strömmade ut och satt ute och åt! Det var lite blåsigt sa dom som inte satt vid husväggen ;) Men vad vet jag ;) Jag satt ju där i lä och bara njöt!


Det har varit lite hemmatid det senaste och det ser ut som ett kaos i hela min "ostädade lägenhet"! Idag MÅSTE jag städa, får besök av mitt gudbarn med familj imorgon och då kan det inte vara hundår och grejer överallt! Lite ordning måste det vara! :) Så jag kommer inte undan!


Igår var första träningstillfället i agility för Jenny på jobbet! Skit kul rent ut sagt! Insåg vikten av att matte har bra kondition och att hon kan röra på fötterna och som alltid när man har saker man MÅSTE göra så blir andra roligare! Därför sitter jag här nu trött i benen och halvsvettig för jag och vovven har varit ute och joggat 3km :P Haha det krävs inte mycket ;) Nej skojar, det var skönt i alla fall! Tänkte att liten jogg kunde passa vovven idag för han kan ju tänkas vara lite trött i kroppen efter agilityn igår! Han fick ju jobba på ganska bra! :) Skönt att röra på musklerna i ett behaglit tempo hoppas jag! :) Han verkar i alla fall nöjd där han ligger nu!


Jag ska hoppa in i duschen nu, sen hoppas jag vara full av energi och tar tag i mig och röjer! Ska baka efterrätt EFTER att jag har röjt! :) Det blir ju en belöning i sig att få baka! Har inte riktigt bestämt vad det blir!


Annars längtar vi bara för fullt efter Halmstad och vår nya lägenhet! Det är ju lite som behöver fixas.. Nycklar ska hämtas och man ska hitta en helg när man kan flytta.. Det är lättare sagt än gjort ;) Jag kanske jobbar bort min flytt helg ;) Stackars mig :P Försöker byta med allt och alla men jag har bara en helg jag kan jobba innan jag slutar, och för att få till det krävs ett tre-byte. Och det är ända helgen jag kan ha en hej då-fest! Jobbigt läge ;)


Ha en skön kväll! Det ska vi ha! :)


 

Av Kitty Gustafsson - 12 april 2011 18:26

Det är min nya adress! :) Papper och allt är klart! Och den är min från den 1maj! Jag har en riktigt härlig känsla i kroppen! Det är mycket som behöver fixas i lägenheten men det kommer bli så bra när det är klar! Tur jag har en händig pappa ;) Ska försöka göra så mycket jag kan själv också :)


Åkte förbi lägenheten när jag körde från Halmstad till Göteborg, det var inte ens en omväg utan det var närmaste, smidigaste vägen! :) Riktigt tråkigt väder har det varit nästan hela vägen, och Halmstad bjöd inte på sig från sin fina sida ;) Bara det är fint väder i sommar så blir jag nöjd ;) Tog ett kort på framsidan och baksidan av mitt nya "hus". Min balkong är den som ligger högst upp! Och som ni ser så var det lite grått och tråkigt ;)



Riktigt mysigt område är det i alla fall! De säger att det bor mest pensionärer där, och det tycker jag låter alldeles förträffligt :) Många som kan tänkas vara hundvakter då kanske ;) Och jag är ju ganska så lugn av mig så jag tycker om lugna områden ;) Dessutom ligger ju detta området bara 2km från mitt nya jobb i Halmstad! Fattar ni vilken tur jag har! :)


Nu ska jag ta mig till Maxi och handla lite.. Det är tomt i kylen i Göteborg :/ Och jag som är hungrig NU!! Har fikat på en bulle, men mat vore gott! ;)


Ha en bra dag!

Kramar från K och T     

Av Kitty Gustafsson - 11 april 2011 21:45

Helgen har varit bra! Är så glad att jag fick vara med när lilla Blomman blev godkänd hingst :) Ni som har följt oss på Evves blogg vet ju hur det har gått :) Lilla fina Blomman! :)


Lilla hund har varit hemma med "mormor" och "morfar", de är väldigt bra hundvakter och han har inte varit sååå ledsen denna gången ;) Men såklart hysteriskt glad när jag kom hem!! :P Jag var också glad att se honom, konstigt va mycket man kan sakna varandra när man inte är tillsammans! :)


Igår fick jag även reda på att det är JAG som får lägenheten i Halmstad! Det är ju helt fantastiskt, tänk att få lägenheten som känns så perfekt! Bilder kommer så fort jag bara kan ta dem! ;)


Igår tvättade lilla bilen sig också! Den har dessutom fått på sig sommardäck i helgen, och hjulen har varit på inställning! Så nu rullar alla däcken åt samma håll ;) Det måste ju vara en fördel! :)


Vi hörs!

Hejdå!

Av Kitty Gustafsson - 9 april 2011 09:58

Nu har jag och syster packat in oss i bilen, Blomman åker snällt i släpet bakom, han fick inte plats här inne ;) Blomman ska på utställning i Örebro i helgen! Vi reser idag och tävlar imorgon! :) följ resan på Evves blogg: armanismromally.bloggplatsen.se:)

Av Kitty Gustafsson - 6 april 2011 21:51

Ikväll har jag hade en väldigt bra kväll på jobbet! Det började bra redan vid lunchtid, min lunch, vid 16-tiden, fick reda på att jag har fått semester en hel vecka i maj!!! Jag är överlycklig! Bästa överraskningen på länge! :) Dessutom är jag ledig helgen innan och helgen efter så jag är ledig mellan den 14maj och den 22 maj! OCh bäst av allt är att den semester inleds med ett återbesök på Segerstad, massa gamla vänner och dessutom stannar Sara hos mig till måndag eftermiddagen!! :) Tänk OM jag får en lägenhet i Halmstad på fredag också! ;) Så bra kan man ju nästan inte ha det :/ Men det finns ju andra ställen på att bo, puh, det var svårt att skriva! JAG VILL HA MIN LÄGENHET!!! :) Den är perfekt! Snälla goda någon se till att rätt person fattar rätt beslut! :)


Annars inget nytt, eller jo imorgon är det träningstävlning i agility, klockan 18 börjar den och jag jobbar 7-16! Tusen tack för det Johnny :) Annars hade jag varit fast på jobbet när "alla" andra roade sig som bäst! Håll tummarna! Hittar jag någon som kan filma, hmm borde ju inte vara så svårt, så kommer det en film här senare! :) Idag på lunchen släpade jag ut "säcken" på planen. Det är tunneln med en "släpp" som vovvarna ska ta sig igenom, Texas vägrade ut sig på den i Linköping och jag vet sedan innan att han inte tycker om den! Har inte haft möjlighet att träna på den så mycket men jag tänkte om han kommer ihåg lite av det positiva från säcken idag så kanske det går imorgon i alla fall! Vi får väl se :) Det är ju bara träning imorgon men man vill ju alltid prestera på topp! :) Inte dåligt att ha ett jobb med agilityhinder och en plan som man kan träna agility på när man har lunch! :) Och det ska jag byta bort...! :P


Ikväll regnar det! Det hoppas jag att det inte gör imorgon!

Kram och god natt kära vänner! :)


Vi jobbar inte alltid åt samma håll men det ska vi göra imorgon! :O)  

Av Kitty Gustafsson - 4 april 2011 17:53

Idag tog jag sovmorgon till halv elva! Det var fantastiskt skönt att få sova ut! Var ganska så uppe i varv i går när jag kom hem från Halmstad! Vilken lägenhet, det stod mitt namn på den! Jag hoppas innerligt att HFAB fattar att det är där jag ska bo! :) Får reda på det antingen på fredag eller i början på nästa vecka! Jag har ringt dem idag och meddelat mitt stora intresse! :)


Annars har jag vänt ut och in på ett skåp idag, alla grejerna ligger i sängen ;) Får nog ta tag i det där innan kvällen för vill gärna sova mjukt i min säng inatt ;) Usch vad det är svårt att göra sig av med grejer! Hittar ju saker jag inte har haft framme sedan jag flyttade hit men inte kan jag göra mig av med dem nu med, gamla kort och fotonegativ, kan man slänga det? :/ Det är ju kul att titta på när man packar även om jag inte kommer titta på de mer förän nästa gång jag flyttar... Gamla minnen ju :P

Och C-uppstsen, artiklarna och underlaget för den, det kan man väl slänga? Jag vill ju helt inte läsa de igen ;) Då läser jag ju hellre min uppsats en gång till, den ska ju sammanfatta vad som står i alla de där artiklarna ;) Har inte kastat det än :P Men det lutar åt det ;) Jobbar på det liksom!


Vovven och jag har varit på den obligatoriska promenaden också! Vädret började grått, dimmigt och tråkigt som det har varit de senaste dagarna, men så vi tre tiden så sprack det upp och då gick vi ute! Den som väntar tillräckligt länge ;) Ibland lönar det sig... Ibland ångrar man att man inte gick ut tidigare! ;)


Nej nu ska jag fortsätta plocka i högen på sängen! :) Har haft en paus med lite Blue Bloods på tv och lite middag! Det blev currykyckling med ris, visst låter det gott pappa? ;) Det var det i alla fall! :D


Kramar!


 

Voff-Voff vill inte torkas, han vill bada mer!! :)

Av Kitty Gustafsson - 3 april 2011 05:47

Igår efter jobbet var det simning igen :) Det har blivit en väldigt bra rutin på det där nu! Vet inte hur många veckor vi har simmat 1 gång/vecka! Här kommer en kul liten film från igår!



 

Snart dags att gå till jobbet! Efter jobbet åker vi till Halmstad! Kanske följer Eva-Karin med, vi får se! :) Sällskap är ju alltid kul! Ska oavsett kolla på lägengheten och jag lääängtar! Hoppas att den är så fin som jag vill att den ska vara!! :) Ha en bra söndag! Imorgon är vi lediga!!


Kramar!



Av Kitty Gustafsson - 1 april 2011 11:15

Här kommer en film från gårdagens agilityträning! :)



 

Nu är det dags att åka mot jobbet!


Hej svejs!


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards