kittty

Alla inlägg den 6 april 2011

Av Kitty Gustafsson - 6 april 2011 21:51

Ikväll har jag hade en väldigt bra kväll på jobbet! Det började bra redan vid lunchtid, min lunch, vid 16-tiden, fick reda på att jag har fått semester en hel vecka i maj!!! Jag är överlycklig! Bästa överraskningen på länge! :) Dessutom är jag ledig helgen innan och helgen efter så jag är ledig mellan den 14maj och den 22 maj! OCh bäst av allt är att den semester inleds med ett återbesök på Segerstad, massa gamla vänner och dessutom stannar Sara hos mig till måndag eftermiddagen!! :) Tänk OM jag får en lägenhet i Halmstad på fredag också! ;) Så bra kan man ju nästan inte ha det :/ Men det finns ju andra ställen på att bo, puh, det var svårt att skriva! JAG VILL HA MIN LÄGENHET!!! :) Den är perfekt! Snälla goda någon se till att rätt person fattar rätt beslut! :)


Annars inget nytt, eller jo imorgon är det träningstävlning i agility, klockan 18 börjar den och jag jobbar 7-16! Tusen tack för det Johnny :) Annars hade jag varit fast på jobbet när "alla" andra roade sig som bäst! Håll tummarna! Hittar jag någon som kan filma, hmm borde ju inte vara så svårt, så kommer det en film här senare! :) Idag på lunchen släpade jag ut "säcken" på planen. Det är tunneln med en "släpp" som vovvarna ska ta sig igenom, Texas vägrade ut sig på den i Linköping och jag vet sedan innan att han inte tycker om den! Har inte haft möjlighet att träna på den så mycket men jag tänkte om han kommer ihåg lite av det positiva från säcken idag så kanske det går imorgon i alla fall! Vi får väl se :) Det är ju bara träning imorgon men man vill ju alltid prestera på topp! :) Inte dåligt att ha ett jobb med agilityhinder och en plan som man kan träna agility på när man har lunch! :) Och det ska jag byta bort...! :P


Ikväll regnar det! Det hoppas jag att det inte gör imorgon!

Kram och god natt kära vänner! :)


Vi jobbar inte alltid åt samma håll men det ska vi göra imorgon! :O)  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards