kittty

Alla inlägg den 17 september 2011

Av Kitty Gustafsson - 17 september 2011 19:37

Hemma, underbara, fantastiskt sköna hemma! Borta bra, men absolut hemma bäst! Landade i Köpenhamn vid halv tvåtiden idag, packade in oss i den svarta bilen som stått och väntat på oss och hämtade upp Texas! Han såg verkligen ut och haft det toppen bra hos sina hundvakter! Dessutom hade lilla fröken Viran, hunden alltså, börjat löpa så han kunde väl inte haft det bättre ;) Fast han blev så klart överlycklig när han såg mig, pussar och kramar blev det! Världens bästa T! :) Skött sig hade han tydligen med gjort, mesta delen av tiden! ;)


Vi stannade och fikade vid Ekerödsrasten och Vovven kan inte vara lös i pappas bil så jag och T satt i bilen och fikade medans de andra satt inne, vi hade det mycket trevligt :) Vad gör man inte för sin lilla hund! Och min tanke är ju att det snart ska bli en till, men då hade vi kört min bil istället så hade det problemet också varit löst ;) Med mig från Mallorca har jag fått en irriterande förkylning, hoppas den försvinner snart, go away som jag sa till en försäljare som jag tröttnade på :P


Resan har bara varit sol och bad och lite små utflykter på ön. På kvällarna har vi ätit god mat och i stort sett varje kväll har vi avslutat tillsammans med moster och hennes familj på Tropical Garden. Ett mysigt ställe med livemusik och drinkar! Drinkarna var blandade med rysk sprit och inte så goda som det kanske låter ;) Men trevligt hade vi! :) Bra pool och strandbad har det också blivit! Toppen mysig strand enligt mitt tycke, inte en sådan där milslång utan en lite mindre med klippor på båda sidor och så klart spegelblankt vatten. Har legat och fluttit runt på ett akvarie på min luftmadrass :)


Här är iphone bilder, kamera bilder får ni kanske en annan dag! ;)


Tropical Garden med trevligt sällskap :)

  

Glass i stora lass på glassbaren! :)

  

Taste Of Texas - restaurang. Här åt vi middag tre gånger! Bästa stället, dummt att prova något annat då ;) Och fint namn hade de också ju :))

  

Texas och mini-hundvakten :) Hon ser mycket nöjd ut, tycker ni inte :)


Nu är det äntligen dags för lite husmanskost, är trött på köpmat efter en vecka!


Texas och jag är hemma ett par dagar nu, sen åker vi till Halmstad och tapetserar med Pappa. Efter det åker vi vidare på en mini-semester med Eva-Karin och vovvarna till Molkom! Dessutom blir det agilitytävling och säkert lite nya kunskaper också, för sådana finns det gott om där uppe! :)


Hej svejs!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards