kittty

Alla inlägg den 8 september 2011

Av Kitty Gustafsson - 8 september 2011 18:55

Det går ganska bra det här med att jobba natt. Det känns som att mitt tempo har sjunkit och hamnat på en mer normal nivå istället för att jag springer runt runt och bara har saker att göra hela tiden! ÄNTLIGEN lite lugn tid! Och tro mig jag njuter! Det varar ju inte hur länge som helst ;) Det är ju skönt att veta! :P


Igår började jag plocka lite i lägenheten, till slut "plockade" jag hunden också, så idag är han en nyfriserad och nybadad hund med mjuk härlig päls! Tänk om han alltid kunde vara så fin i huden som han blir efter sina skönhetsbad (som han får typ 1gång/vecka)!! Mitt lilla hudbarn! Veterinären säger att det alltid kommer vara så här, men jag fortsätter hoppas, vi provar oss fram och ser om vi hittar något som hjälper :) Dagen har fortsatt med städ i lägenheten, inte så värst seriöst men det där värsta är borta! Och jag har dammsugit hela lägenheten! Tror jag inte att jag har gjort ordentligt sen jag flyttade hit, men det kan ju bero på att jag städade undan golven igår så att det först gick att dammsuga idag ;)


Har även hunnit med en massa agilityträning idag! Tränade med en ny kompis i stan som heter Elin, hon är ännu mer nyinflyttad än vad jag är :) Vi sågs på brukshundsklubben i onsdags när vi båda skulle träna och bestämmde att vi skulle ses och träna igen. Har letat med ljus och lykta efter någon som tränar som jag och Voff-voff och det gör Elin! Tänk vilken tur vi har som sprang på henne! :) Bra träning och trevligt sällskap!


Längtar jättemycket efter hösten nu!!!!!!!!!! Fina höstadagar med vackra färger på löven, det är det jag längtar efter?!?! Eller!? :D Ihhh det pirrar i magen!!! :)))


Ha en bra torsdag kväll! Det ska jag och voff-voff ha! :O)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards