kittty

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010

Bryter ihop lite

Av Kitty Gustafsson - 24 oktober 2010 10:31

Ligger i sängen med vovven tätt intill. Jag bryter ihop lite, det här är riktigt jobbigt just nu! Idag är det 6 dagar sedan operationen och jag hoppades det skulle kännas lite bättre idag. När jag har läst andras bloggar som har genomgått liknande operationer tycker ju de flest det, eller de skriver det iaf! Lite bättre kanske det är, har inte sovit bra men sluppit använda kylklampar men det små sakerna överväger inte allt det fruktansvärt jobbiga just nu och just nu bara känner jag att jag orkar inte mer!!! Men jag vet att det inte finns något annat än att vänta ut läkningsprocessen, därför bryter jag ihop lite så jag orkar ta nya tag om några timmar eller så! Goste Texas har iaf saknat mig, imorse vägrade han lämna min säng trots att mamma satt på honom kopplet och sa kom vi ska gå ut, jag vaknade till och då kröp han närmare mig sen fick jag knuffa ner honom ;) känns skönt att ha honom hemma!!! Min lilla mammagris till vovve :o)

 
 
Ingen bild

Eva-Karin och Lotta

24 oktober 2010 12:31

Åh vännen, hoppas du har kommit ur svackan nu så du är redo att fortsätta kämpa. Förstår att du har det fruktansvärt jobbigt och det känns lite jobbigt att inte kunna göra mera för att hjälpa dig! Men du vet att vi tänker på dig och vill du ha hjälp med något så är det bara att säga till. Men misstänker att din underbara mamma hjälper dig med det du behöver redan :)
Många stora kramar från mig och Lotta

 
Ingen bild

Anna-Karin

24 oktober 2010 13:59

Så jobbigt du har det:( tråkigt att läsa att det inte känns bättre..
Du får se det positiva, du kommer ju aldrig behöva göra den här operationen igen;)
Hade velat ge dig en kram nu, det känns alltid lite lättare då:)
Ska hålla tummarna att du får äta lite pure när du varit på återbesök iaf!
Kram från mig o V

 
Ingen bild

Josse

24 oktober 2010 18:44

Kom ihåg: du ville ha operationen av en anledning :) Försök tänka på det.. Ta sikte på det. Fast jag kan nog inte föreställa mig hur jobbigt du har det.

Kramar

 
Amanda

Amanda

6 februari 2016 12:44

Jag har själv genomgått en käkop. Och jag bröt ihop emellanåt, men det är okej att få gråta. Dagen efter var en riktig jobbig dag, jag grät hela den dagen på sjukhuset. Min käkkirug när hon kom Och hälsade på mig på morgonen. Fick hon ta sin hand i min, och lugna ner mig. Jag slutat gråta för en stund, sen när hon gick grät jag igen - kände mig som en ett litet barn. Sen kom hon tillbaka igen för hon skulle hämta en grej. Hon: är det en sån jobbig dag idag, att bara gråta? Jag: ja. Hon: man kan bli gråtmild efter att ligga inne på sjukhus osv. Men når jag kom hem var jag också lite gråtmild.

http://amandajudith.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kitty Gustafsson - 4 december 2016 19:32

Sen september har det gått i ett med både plugg och jobb på 100%, det blir typ 200% fullt ös. Vi har ju hunnit med att åka på ett par enstaka väl utvalda tävlningar  och både Pila och Tindra har varit så duktiga trots minimalt med tid till träning. V...

Av Kitty Gustafsson - 22 oktober 2016 20:28

Trilla inte av stolen ni nu som inte har gett upp hoppet om att det ska komma ut ett nytt inlägg någongång!   Jag måste bara skriva av mig, eller jag vet inte om jag kan det men jag måste göra något!   Pila och jag har varit på vår andra tävl...

Av Kitty Gustafsson - 30 maj 2016 10:38

Här kommer en uppdatering till dig AG            

Av Kitty Gustafsson - 18 januari 2016 20:15


Grattis världens bästa PowerPila på din 1års dag! Nu börjar äventyret på riktigt    Du är underbar!     ...

Av Kitty Gustafsson - 12 januari 2016 17:30


Du är Kung!!! Grattis på din 12års dag bästa spanielhunden!     ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2010 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards