kittty

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2013

Ystadtävlingen

Av Kitty Gustafsson - 23 augusti 2013 15:29

Nu känner jag för att sumera Ystad helgen. Det var alltså förra helgen det ;) Jag och Tindra åkte ner till ett B&B i Tomelilla redan på fredagkvällen, det var ett jättemysigt ställe och ett helt underbart par som ägde och drev stället! Så roligt när folk vågar pröva och göra något eget! 5 dubbelrum fanns det så det var inte så stort men det gör det hela bara mysigare och lite mer personligt. När jag kom ut till frukostrummet första morgonen undrade jag nästan om jag hade missat frukosten, för det var tomt på bordet som såg ut som ett buffébord. Men det var det där med att göra något eget, på borden i matsalen var det framdukat med bestick till oss som var där, och när jag satt mig vid mitt bord dukades frukostbuffén fram PÅ bordet, alla gästerna hade liksom sin egna frukostbuffé! Den trevliga idén hade dem fåttför att lättare kunna hålla maten fräsch, inte bara trevligt, en bra tanke med det fanns det också!


Brukar inte fota min mat men det här var värt att fotas! Grönsakerna var odlade på gården, juicen alldeles nypressad och bullen alldeles varm! Tummen upp från Tindra och mig! Anna och Juan hette de som drev stället, Anna var så sugen på att skaffa en Border Collie, och jag tror inte att hon blev mindre sugen efter at ha träffat Tindra, hon är ju både söt och charmig    Vi hade såklart lite uppvisning för dem efter begäran! Så roligt när man får så bra kontakt med människor och inte bara är en i mängden, men jag tror det ligger i min familj, vi kan liksom aldrig bara vara   


Tävlingsresultaten individuellt uteblev, tittar på filmerna av loppen och det är så mycket som är så bra, jättebra, men det där lilla extra saknas, det blir liksom bara halvbra resultat, eller diskar, och ALLT beror såklart på mig, efter helgen var jag lite deppig på mig själv, undrade varför jag inte kunde se till att göra bättre så Tindra kan få tindra som den stjärna hon är, funderade på  om hon ville byta ut mig, gruset som förstör liksom.. Men nej, vi är ett team, och vi är båda väldigt oerfarna, det handlar om att utvecklas tillsammans och lära sig lösa nya situationer även på tävling.  Så nu när jag har fått fundera igenom det så är vi laddade för nya tävlingar i helgen. Det är klart att vi skulle tycka det var kul med resultat i helgen, men det viktigaste är att vi får tillbaka den alldeles fantastiska känslan vi hade för en månad sedan! Jag vet att jag skrev det då någonstans, att man är inte på topp för alltid, rosa moln försvinner också, så nu ska vi upp dit igen! Laddade med grymma kontaktfält och tighta svängar tillsammans med Elin och Joule imorse, kan inte bli annat än bra!!


Tävlade även med laget Team ProPlan i Ystad, det gick desto bättre, på Lördagen kom vi på en finfin andra plats med 5fel och första SM-pinnen!!!! Tindra och jag satte vår första nolla med laget!! På söndagen kom vi också i mål men Tindra och jag diskade oss tyvärr och vår placering räckte inte till någon SM-pinne, men det är grymt roligt att köra lag! Stämningen brukar vara på topp och hejaropen många!


Här kommer en film på våra övriga lopp, det bästa har ni ju fått se sen innan., det här är också bra! Men inte felfritt       



Och här kommer lite bilder från helgen!



Tindra kollar in kosorna på väg ner mot Tomelilla!


  

Tindra har lärt sig av bästa VoffVoff att vila hakan!  


  

Morgongympa och kroppskontroll på en lämplig stubbe! :) 


   ccd

 

Bästa Team ProPlan på prispallen!

Som en stor familj med 6 hundar och barnvagn så alla får inte plats på pallen ;)


f

Oskar är yngst i  gänget med sina var det 10månader ;) Han är i alla fall en väldigt glad liten pojk och hade en skön stil när han tog en power nap i vagnen intill agilitybanan! :D

  

Och så här go och glad är han när han är vaken, Tindra ligger i hagen i bakgrunden, hon fattade inte varför hon inte fick vara med och ha roligt när jag busade med Oskar, det både lät och såg väl väldigt roligt ut ;)


   d

Blev en promenad ner till Ystad beach med hundarna, Mamma Kate, syster Enja, Katja, Foxy och Tindra! Roligt att springa jättefort i sanden så klart!!! Coolaste killen Ludwig var också med!

     d

Även om jag var lite missnöjd med min egna prestation i Ystad så hade jag en väldigt trevlig helg!! På lördagen stannade jag på tävlingsområdet och kollade in campinglivet på en brukshundklubb. Grillspett, korv, potatissallad och wokgrönsaker satt fint efter en hel dag på agilityplanen! Så pappa, jag tror vi får leta upp en liten husbil till mig och Tindra nu ;) Det ingår tydligen när man kör agility nu förtiden att man ska ha det ;)


Hej hopp igelkott! Igelkotten mötte oss föresten på B&B när vi kom hem på lördagkvällen, Juan hade satt upp dörren så jag skulle komma in och i hallen gick en igelkott runt och kollad läget, jag och Tindra fick snällt vänta tills den hade kollat klart (och gått ut) innan vi kunde gå in och lägga oss, väldigt söt var den :)  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kitty Gustafsson - 4 december 2016 19:32

Sen september har det gått i ett med både plugg och jobb på 100%, det blir typ 200% fullt ös. Vi har ju hunnit med att åka på ett par enstaka väl utvalda tävlningar  och både Pila och Tindra har varit så duktiga trots minimalt med tid till träning. V...

Av Kitty Gustafsson - 22 oktober 2016 20:28

Trilla inte av stolen ni nu som inte har gett upp hoppet om att det ska komma ut ett nytt inlägg någongång!   Jag måste bara skriva av mig, eller jag vet inte om jag kan det men jag måste göra något!   Pila och jag har varit på vår andra tävl...

Av Kitty Gustafsson - 30 maj 2016 10:38

Här kommer en uppdatering till dig AG            

Av Kitty Gustafsson - 18 januari 2016 20:15


Grattis världens bästa PowerPila på din 1års dag! Nu börjar äventyret på riktigt    Du är underbar!     ...

Av Kitty Gustafsson - 12 januari 2016 17:30


Du är Kung!!! Grattis på din 12års dag bästa spanielhunden!     ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards