kittty

Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Äntligen internet!

Av Kitty Gustafsson - 13 juni 2011 18:20

Satt ute på gräsmattan på en filt och lekte med vovven i förmiddags, då så jag att jag hade fått ett mail från bahnhof med inloggningsuppgifter till internet! ÄNTLIGEN!! Gick in och provade direkt! Ni förstår inte hur frustrerad man kan bli utan internet i över en vecka! ;) Och då har jag ändå hade iphonen att titta det viktigaste med! ;) Jag tror man kan säga att jag har ett beroende! :) Men jag tycker inte det gör något så jag tänker inte göra något åt det! ;)


Idag har varit en lugn dag, var på PD utbildning mellan 13-16. PD står för periotenaldialys. När njurarna slutar fungera får man hjälpa blodet att rena sig från slaggprodukter, de slaggprodukter som friska njurar se till att vi kissar ut! Man spolar in ca 2l vätska i buken via en kateter man har fått inopererad i buken, dialysvätskan som är en sockerlösning renar blodet, för sockret drar till sig vätskan och slaggprodukterna från blodet, och via bukhinnan så renas blodet. Efter 4-8h tömmer man ut dialysvätskan och fyller på med nytt rent! Och sen fortsätter man så tills man får en ny njure eller om man behöver bloddialys. Bara så ni vet! ;) På min avdelning har vi två sidor, 100-sidan och 200sidan, på 100-sidan har vi njurpatienter, och jag ska vara lite där också, därför måste jag kunna det! På 200-sidan har vi hematologipatienter, jag tror det är där jag kommer vara mest. Men det spela ju ingen roll var jag är, lära mig nya grejer oavsett! :O)


Det är så fint i Halmstad! Och jag trivs jättebra MEN saknar mina vänner i Göteborg!! Vill vara med varje gång de tränar agility med sina vovvar! Istället sitte jag och T här helt själva :/ Fast mest jobbar jag ju ändå..! :P Och om ett tag känner jag nog lite trevligt folk här också.. Bor två goa damer i området med varsin hund, Kevin och Greace, det har ni fått veta tidigare. Kevin och Texas har busat två kvällar i rad, sådär vid 21-tiden när det är svalt, vi har sprungit på varandra ute och de har busat gärnet! Skönt att gå och lägga sig med en avbusad vovve! Då sover vi båda gott! :) Idag har vi tagit en promenad inne i stan! Det finns så många mysiga affärer!!! Men jag har ju ingen att gå på stan med :( Kan ju såklart gå själv men det är ju inte kul varje gång...! Mamma ska komma hit och shopa med mig i sommar i alla fall! Det ska bli kul! :) Kan behöva lite nya kläder i den där garderoben!


Så här vackert var det i lördags kväll när jag tog kvällspromenad med lilla hund! Vi gick längs Nissan in mot stan och tillbaka igen! (det tar bara knappt 10min att gå in till centrum från mig!) :)


Längs de nybyggda husen gick vi in mot stan, ni ser bron långt bort i bilden, när man gått över den till andra sidan är man i centrum!  


Och här är tillbaka vägen! Mellan de två höga husen längst bort i bild ligger ett litet hus som ni skymtar i skuggan, det är mitt och vovvens hus! :)


 

Vovven tycker alltid han behöver nya grejer, fast han får inte alltid som han vill! Denna gången fick han det! Ett nytt snyggt halsband från Hurtta!


Och så här ser det ut i mitt sovrum när jag kommer hem! Hade bäddat sängen för det blir så grusigt när vi tagit vår morgonpromenad. Men det ser ganska onödigt ut för någon bäddar om igen ganska fort ;) Bästaste T! :) Jag får väl sopa rent sängen innan jag går och lägger mig dådå ;)  


Nu sitter folket hemma i Saxemara och firar Mamma! Hoppas ni har det bra! Säkert tårtdags vid den här tiden... Tänk va gott! ;)


Grattis igen Mamma! :)


Hej svejs!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kitty Gustafsson - 4 december 2016 19:32

Sen september har det gått i ett med både plugg och jobb på 100%, det blir typ 200% fullt ös. Vi har ju hunnit med att åka på ett par enstaka väl utvalda tävlningar  och både Pila och Tindra har varit så duktiga trots minimalt med tid till träning. V...

Av Kitty Gustafsson - 22 oktober 2016 20:28

Trilla inte av stolen ni nu som inte har gett upp hoppet om att det ska komma ut ett nytt inlägg någongång!   Jag måste bara skriva av mig, eller jag vet inte om jag kan det men jag måste göra något!   Pila och jag har varit på vår andra tävl...

Av Kitty Gustafsson - 30 maj 2016 10:38

Här kommer en uppdatering till dig AG            

Av Kitty Gustafsson - 18 januari 2016 20:15


Grattis världens bästa PowerPila på din 1års dag! Nu börjar äventyret på riktigt    Du är underbar!     ...

Av Kitty Gustafsson - 12 januari 2016 17:30


Du är Kung!!! Grattis på din 12års dag bästa spanielhunden!     ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards