kittty

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Kitty Gustafsson - 14 juni 2011 11:20

Idag känner jag mig trött och sliten, och jag ska jobba kväll. Det betyder ju iofs sovmorgon men inte för länge.. För imorgon jobbar jag dag igen och då ringer klockan 05.30 och då måste jag ju vara trött ikväll när jag kommer hem annars kommer jag ligga vaken och titta på klockan.. Gick upp vid 08.00, glömde ringa hyresvärden som har telefontid till klockan 08.30 Det var ju därför jag gick upp :P Har varit ute en kort runda med hund, ätit frukost, duschat, men sen blev jag så där fruktansvärt trött och orkeslös, gick och lade mig i sängen 30min, det var sååå skönt, ville ligga kvar längre med NEJ, upp med dig Kitty! Har pratat med veterinären, hon ska fundera lite vad vi ska göra... mitt lilla hudbarn :( Kan du inte bara bli bra i huden!!


Borde ta en långpromenad med vovven innan jobbet, men jag känner absolut inte för att gå ut. Bestämmer mig för att ta en cykeltur med honom istället! Borde åka och handla för jag har ingen frukost imorgon, men något finns det ju säkert att äta så jag skiter i det också... Och alla dessa grejer som är överallt! Det borde inte vara så svårt att bara ta tag i något och lägga det på en bra plats men på något sätt så skiter jag i det med och hoppar över alla grejer som är överallt... Japp det är en sån dag idag bara så ni vet!


Hoppas det blir en bra kväll på jobbet! Känns som att min intro börjar ta slut och paniken växer inombords, kanske därför det är en sån dag idag... Börjar gå själv den 27 juni, men dagarna jag är på avdelningen innan dess är inte så många.. Tankarna och orken läggs på annat just nu... Ska nog gå och göra en milkshake och drömma mig bort lite istället! Är ledig på fredag! Det är det jag ser fram emot mest just nu! Sen jobbar jag hela helgen och lite till, men på fredag, då är jag ledig och mamma och pappa kommer hit


Ha en bra dag!

/K

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards