kittty

Alla inlägg den 24 februari 2012

Av Kitty Gustafsson - 24 februari 2012 10:19

Min dator kraschade medans jag var hemma i blekinge!? Förhoppningsvis är det "bara" grafikkortet, för någon har inte sparat valpbilderna på Tindra mer än på datorn och det vore ju lite tråkigt att bli av med dom ;) Men får skylla mig själv som alltid som inte lär sig.. Man vet ju att det kan hända liksom.. Har beställt ett nytt grafikkort efter några telefonsamtal hem till bästaste pappa! Men nu är det på väg och jag hoppas det kommer på måndag! Först när jag prövat byta grafikkortet vet jag ju om det var "rätt" fel! Hoppas hoppas!!


Annars är det lungt i huset idag! Igår var vi på en genomblöt brukshundsklubb och skuttade runt! Åh längtar tills man kan åka och träna en hel bana!! Texas behöver det nu! :D Eller jag behöver det nu ;) Nästa helg ska vi ju tävla i lag  så vi skulle vilja ha lite barmark i veckan så vi kanträna lite :) Satte upp ett "onejump" i lite blötsnö och prövade skicka Tindris runt det igår, det var andra gången vi gjorde det! Man kan väl säga som så att hon ÄLSKAR att springa! Har ju tränat med henne på att springa runt träd och lyktstolpar och hon tyckte att springa runt ett hinderstöd är väl inte konstigare än så! Tog hindret på rätt håll varje gång. Körde även lite foundation acceleration och deceleration. Känns som att hon har mognat mycket nu på slutet och det är riktigt kul att utmana henne lite i träningen nu så vi kommer frammåt! :D Filmade vår träning för det kan vara kul och ha men har ju ingen dator att redigera det på så vi får väl se om det blir en film längre fram! :O) Det vi fortfarande kämpar med är de där cirklarna, om vi bara kör det och jag inte taggar henne så går det bra, men om hon är taggad så har hon så brottom och så springer hon in framför mig.. Men nu har vi inte haft underlag att träna cirkelarbete på ett tag så vi ska ta tag i det där också nu till barmarken kommer, cirklar kan man ju göra överallt! :)


Nehepp, är både kattvakt och hundvakt på olika adresser idag så bäst att inte sitta här och slöa till :)

Ledig idag och jobbar helgen! Blir helt klart lite hundträning idag med! Får väl se vad vi hittar på!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Min egna kursverksamet

TurboAgility - Agilityglädje och Teamwork

Vi sponsras av

 

Mina hundar tränar på:

 

Mina hundar äter:

 

ETT STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Lp1 Rindi´s Snow-Race

Texas är MIN hund med stora bokstäver, han är en hund med en stor personlighet och tar många egna initiativ, på både gott och ont ;) Han är envis och vet vad han vill och när vi vill samma sak så blir det vädligt bra!!! :) Vi tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 2 och det är vi glada och stola över :))

Glimmagårdens Electra K

Tindra är min border collie, född septemer/2011. En hund full av fart och fläkt och tillsammans tävlar vi agility.  Vi ska delta på Agility SM 2014!!!

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards